Seuran viikkohoroskooppi 6.11.–12.11. – Hyvää syntymäpäivää, Lauri Tilkanen!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Näyttelijä Lauri Tilkanen on syntynyt 6.11.1987. Hyvää syntymäpäivää!
Näyttelijä Lauri Tilkanen on syntynyt 6.11.1987. Hyvää syntymäpäivää! © Tiia Ahjotuli/om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Lauri Tilkanen viettää syntymäpäiviään 6. marraskuuta – onnea!

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Jos olet kokenut, ettet ole saanut ääntäsi riittävästi kuuluviin tai ettei panostasi ole huomioitu sen ansaitsemalla tavalla, siihen tulee nyt muutos. Valokeila suuntautuu sinuun, ja tekemisesi ja sanomisesi herättävät suurta mielenkiintoa. Myös sosiaalinen elämäsi on mukavassa nosteessa, ja ilmassa on romantiikkaakin.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Sinua riivaa levottomuus ja tarve päästä seikkailemaan, ja ulkoiset rajoitukset verottavat mielialaasi ja elämäniloasi. Tunnusta tarpeesi ja keksi uusia tapoja, joilla voit lääkitä matkakuumettasi. Mielikuvitustasi ei kukaan eikä mikään voi kahlita, joten anna sen viedä sinua ja ravitse sieluasi monipuolisesti.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Jokin uusi mielenkiintoinen projekti vie valtaosan huomiostasi – ja hyvä niin. Sillä on suuret edellytykset onnistua, mutta vain, jos panostat siihen täydestä sydämestäsi. Sinun on siis kylmästi siirrettävä joitakin muita hankkeitasi tuonnemmaksi tai luovuttava niistä kokonaan tai ajaudut kaaokseen ja aikapulaan.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Teet inventaariota elämästäsi. Älä turhaan soimaa itseäsi menneisyyden virheistä vaan suhtaudu niihin arvokkaana pääomana, joiden tuoma oppi ja kokemus auttavat sinua valitsemaan viisaammin tänään. Myös onnistumisesi osoittavat, mitkä toimintatavat ovat vieneet sinua eteenpäin. Jätä kuulopuheet omaan arvoonsa.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Jokin projekti takkuilee, ja sinusta tuntuu, että yhdestä ongelmasta päästyäsi edessäsi on heti toinen. Pure hammasta äläkä anna periksi. Vaikka polku on nyt kivikkoinen, olet menossa oikeaan suuntaan, ja palkinto odottaa jo kulman takana. Siirrä välillä huomiosi ongelmista asioihin, jotka juuri nyt ovat hyvin.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Tunnet tarvetta saattaa keskeneräiset asiat loppuun, ja sinusta löytyy nyt myös riittävästi päättäväisyyttä ja sinnikkyyttä tehdä se. Jokin uusi alku orastaa. Kyse on ehkä uudesta ihmissuhteesta, harrastuksesta tai elämääsi laajemmin koskevasta muutoksesta. Älä silti haali liikaa myllerrystä elämääsi kerralla.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Luvassa on hauska ja kihelmöivä jakso. Olet nyt tavallista avoimempi ja rohkeampi kokeilemaan uusia asioita. Myös päätöksenteko sujuu ilman pitkiä pähkäilyjä, ja uskallat toimia intuitiosi pohjalta. Jokin asia tai henkilö vetää sinua nyt vastustamattomasti puoleensa. Ota selvää, mistä vetovoima oikein kumpuaa.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Arvostelukykysi ei nyt ole terävimmillään, ja saatat tulla aliarvioineeksi jonkin tehtävän haastavuuden tai kilpailijan vaarallisuuden. Olet myös taipuvainen kaunistelemaan asioita itsesi ja sinulle mieluisien ihmisten eduksi, millä voi olla omat seurauksensa. Jos mahdollista, siirrä tärkeiden päätösten tekeminen tuonnemmaksi.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Sinulla on nyt mainio mahdollisuus menestyä – varsinkin, jos löydät rinnallesi samanhenkisen kumppanin. Älä ujostele tuoda esiin ideoitasi, vaikka ne olisivat vasta hahmotelmia, sillä jokin suurempi hanke tai unelma voi nyt saada ponnekkaan alkusysäyksen. Kaipaat virikkeitä, joten pidä kehosi ja mielesi virkeinä.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Sinulla on nyt monta rautaa tulessa. Vaikka pidät vaihtelusta ja toiminnasta, liika-annoksena ne verottavat voimiasi ja nostavat stressitasoasi. Se puolestaan lisää virheiden ja vahinkojen todennäköisyyttä ja laskee mielialaasi. Huolehdi siis, että aikatauluusi mahtuu myös spontaania tekemistä ja nautiskelua.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Jos olet suunnitellut jonkinlaista muutosta elämääsi, nyt on hyvä hetki tehdä jotain konkreettista asian hyväksi. Intuitiosi näyttää sinulle suunnan, mutta ilman käytännön tekoja mitään ei tapahdu. Mieti, mikä voisi olla ensi askel, joka auttaisi sinut liikkeelle. Raha-asioissa on hyvä kysyä asiantuntijan neuvoa.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Eteesi osuu niin upeita tilaisuuksia ja onnekkaita sattumia, että uskot olevasi onnetarten erityissuojeluksessa. Ehkä niin onkin, mutta varsinaista työtä kukaan ei tee puolestasi, joten siinä samassa, kun hoksaat jonkin oven avautuvan tai tilaisuuden tarjoutuvan, vastuu asioiden etenemisestä siirtyy itsellesi.

X