Seuran viikkohoroskooppi 6.9.–12.9.

Jaa artikkeliTilaa Seura
Antti Luusuaniemi
Näyttelijä Antti Luusuaniemi on syntynyt 7.9.1979. Hyvää syntymäpäivää! © Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Viihdyt nahoissasi ja osaat olla oma itsesi. Jakso sopii mainiosti jonkinlaisen välitilinpäätöksen tekemiseen ja uusille aloituksille, joten mieti, mitkä asiat elämässäsi ovat toivomallasi tavalla ja mistä olisi jo kenties aika päästää irti. Vireesi ja elämänilosi saavat suuretkin muutokset tuntumaan helpoilta.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Suhtaudut nyt poikkeuksellisen kiihkeästi asioihin, mikä saattaa nostaa rakkauselämäsi uudelle tasolle, mutta myös altistaa sinut liialliselle rahan tuhlaamiselle tai harkitsemattomille päätöksille. Kunhan muistat pitää hivenen malttia ja harkintaa matkassasi, jaksosta tulee hyvinkin eloisa ja mielekäs.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Janoat seikkailua ja säpinää ja osaat niitä myös järjestää. Energiasi on levotonta ja pulppuilevaa, ja otat kernaasti riskejä, jotka parhaassa tapauksessa osoittautuvat varsin kannattaviksi. Nyt onkin hyvä aika vaikkapa lähestyä ihastuksesi kohdetta tai markkinoida isosti ideoitasi, sillä sinut kuullaan ja nähdään.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Elämäsi tempo on nyt ehkä liiankin hektinen, ja vaikka mielesi onkin vilkas ja järkesi leikkaa nopeasti, liian pitkään jatkuva kiivastahtisuus jää helposti päälle ja muuttuu pian äreydeksi ja hermostuneisuudeksi. Vihellä siis peli poikki äläkä suostu hoputettavaksi varsinkaan itsellesi tärkeissä päätöksissä.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Sosiaalinen elämäsi kukoistaa, ja saat kosolti myönteistä huomiota. Kohteliaisuuksia ja muita suosionosoituksia satelee suuntaasi siihen malliin, että saatat epäillä olevasi piilokamerassa. Tosiasiassa muut reagoivat sinusta loistavaan hyväntahtoiseen ja positiiviseen energiaan ja heijastavat sitä takaisin.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Muut kokevat sinut nyt hyvin kiehtovaksi, joten juhlimiselle, romantiikalle ja ajatustenvaihdolle tarjoutuu monia tilaisuuksia. Olet itsevarma ja energinen, ja voi olla, että haluat seuraelämän sijaan omistautua omille, mielenkiintoisille projekteillesi. Mihin ikinä päätätkin nyt panostaa, se palkitsee taatusti.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Luvassa on hektinen jakso, joten on tärkeää, että mitoitat voimavarasi oikein. Älä tuhlaa energiaasi turhiin väittelyihin tai pyrkimyksiin tehdä vaikutus muihin vaan keskity siihen, mikä on olennaisinta tässä ja nyt. Ilmassa on väkevää energiaa, joka oikein valjastettuna auttaa sinut vielä pitkälle.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Ilmassa on nyt vahva positiivinen lataus, joka voi tuoda mukanaan äkki-ihastumisia tai muita innostuksen puuskia, jotka sysäävät sinut toimimaan ilman että ehdit harkita asioiden seurauksia pitkällä tähtäimellä. Se voi olla hyväkin, sillä turha järkeily saattaisi hidastaa sinua tai verottaa tekemisen riemua.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Luvassa on tasaisen harmoninen jakso, jonka aikana saat viedyksi hankkeitasi varmalla otteella eteenpäin. Itseluottamuksesi ja sisäinen tasapainosi ovat kohdallaan, joten pienet vastoinkäymiset tai viivästykset, jotka muulloin saattaisivat ärsyttää sinua suurestikin, eivät nyt hetkauta sinua suuntaan tai toiseen.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Voi olla, että joudut nyt perustelemaan kantojasi tai näyttämään osaamistasi tavallista enemmän. Älä provosoidu vaan tee, mitä sinulta pyydetään, sillä mitään todellista syytä kykyjesi epäilyyn sinulla ei ole. Tunnet itse omat vahvuutesi, joten keskity niihin sen sijaan, että yrittäisit olla jotain muuta tai enemmän.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Elät nyt hyvin luovaa vaihetta, josta kannattaa ottaa sekä hyöty että ilo irti. Mikäli tavoitteidesi saavuttaminen edellyttää ulkopuolista apua, nyt on hyvä hetki pyytää sitä. Innostuksesi tarttuu muihinkin, ja saat helposti puhuttua ihmiset puolellesi. Uskallat nyt myös ilmaista itseäsi tavallista rohkeammin.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Tunnet voimiesi elpyvän ja kaipaat isompia haasteita päästäksesi näyttämään, mihin sinusta oikein on. Haasteet voivat olla henkisiä, älyllisiä tai fyysisiä, kunhan vain tunnet kehittyväsi ja meneväsi eteenpäin. Muut aistivat pinnan alla hyrräävän energiasi, ja se tekee sinusta monen silmissä vastustamattoman.

X