Seuran viikkohoroskooppi 7.9.-13.9.

Jaa kaverilleTilaa Seura
Matti Rönkä
Vuonna 1959 syntynyt uutisankkuri ja kirjailija Matti Rönkä juhlii syntymäpäiviään 9.9. Onneksi olkoon! © PEKKA NIEMINEN / OTAVAMEDIA

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet hyvässä vedossa, tehokas ja aikaansaava, mutta kenties olet tullut unohtaneeksi hauskanpidon ja suitsineeksi luovuuttasi työn ja suorittamisen tuoksinassa. Sellainen kostautuu ennen pitkää kireytenä ja ilottomuutena, joten tee pikainen korjausliike ja järjestä itsellesi aikaa ainakin pieneen hurvitteluun.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Tiellesi kasaantuu odottamattomia esteitä jo olemassa olevien töiden ja velvollisuuksien lisäksi. Joudut ponnistelemaan saadaksesi kaiken hoidettua, mutta lohduttaudu sillä, että takkuinen vaihe on ohimenevä eikä varsinaisesti kenenkään syytä. Hoida asiat pois yksi kerrallaan, niin tunnet, kuinka olosi kevenee.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Sinusta saattaa tuntua kuin olisit joutunut elämässäsi kuljettajan penkiltä matkustajan puolelle, eikä hallinnan menettäminen tunnu mukavalta. Auttaa, jos kykenet päästämään irti kontrollin tarpeestasi ja suhtautumaan asioihin ja tapahtumiin avoimen uteliaasti. Huumorikaan ei ole kiellettyä eikä pahitteeksi.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Materia vie voiton hengestä, kun joudut keskittymään akuutteihin konkreettisiin ongelmiin. Olet tavallista kömpelömpi ja huolimattomampi ja saatat rikkoa tai kadottaa tavaroita – tai sitten kehosi ilmoittaa laiminlyönneistäsi erilaisin oirein ja krempoin. Tällaiset harmit pakottavat sinut nyt elämään hetkessä.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Luvassa on seesteinen jakso, joka mahdollistaa sekä lepäämisen että ajatustesi ja tunnetilojesi päivittämisen. Sinulla on nyt hyvä tilaisuus miettiä elämääsi ja siinä viime aikoina tapahtuneita tai tulevia muutoksia ja etsiä tasapaino ja turvallinen jalansija nykyisessä tilanteessa. Viihdyt hyvin omissa oloissasi.

Vesimies

(20.1.– 18.2.)

Haluat yksinkertaistaa ja keventää elämääsi ja saada lisää henkilökohtaista vapautta. Mieti, mitä se käytännössä tarkoittaa. Haluatko eroon turhasta tavarasta, kuluttavasta ihmissuhteesta tai epätyydyttävästä työstä? Vai onko sinulle ehkä kertynyt liikaa fyysistä tai henkistä painolastia? Aloita karsiminen nyt.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Kaipaat jotakin, joka kohottaisi sinut hetkeksi arjen yläpuolelle ja auttaisi muistamaan, millaista elämä voi parhaimmillaan olla. Mitäpä jos järjestäisit jotain pientä mukavaa itse itsellesi ja läheisillesi ja lakkaisit hetkeksi tavoittelemasta kuuta taivaalta? Tähtihetket antavat vielä hieman odottaa itseään.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet kunnianhimoinen ja pusket vaivojasi säästämättä eteenpäin. Joskus on silti hyvä pysähtyä keräämään voimia. Nyt voisi olla hyvä hetki tarkkailla elämääsi hieman toiselta kantilta ja etsiä siitä tyytyväisyyden aiheita sekä iloita asioista, jotka ovat juuri nyt mallillaan täydellisyyden tavoittelun sijaan.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet herkällä tuulella ja kenties hieman melankolinenkin. Kaipaat huomiota ja sitä, että tulet aidosti kuulluksi ja ymmärretyksi. Käänny rohkeasti jonkun luottoihmisesi puoleen. Jos se ei onnistu, kirjaa ajatuksiasi ja huolenaiheitasi ylös. Olennaista on, että purat mietteitäsi sen sijaan että patoat niitä sisääsi.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Edessäsi on energinen jakso, jonka aikana hankkeesi ovat mukavassa myötätuulessa. Nyt kannattaakin viedä loppuun keskeneräisiä projekteja ja olla aloitteellinen asioissa, joihin tunnet kiinnostusta ja haluat kenties satsata jatkossa. Sama pätee myös ihmissuhteisiin, joten tee ihmeessä rohkeasti itseäsi tykö.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Painopiste on nyt omaisuudessa tai rahassa, ja joudut tekemisiin huomattavasti tavanomaista viikkobudjettiasi suurempien summien kanssa. Jokin isohko investointikin saattaa olla ajankohtainen. Voit myös saada rahaa, jonka sijoittamisesta pääset päättämään. Osaat kyllä tehdä viisaita päätöksiä, kun toimit omassa tahdissasi.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Jokin menneisyyteesi kuuluva tapahtuma tai suhde nousee esiin ja pakottaa sinut kohtaamaan käsittelemättä jääneen asian tai tunteen. Älä pyyhkäise sitä sivuun. Katso, mitä tuleman pitää ja mieti, mikä oppiläksy kaiken taakse kätkeytyy. Kohtaa asia avoimesti ja rohkeasti ja hämmästele, mitä tapahtuu.

X