Anna-lehti: Diandra sai tuntea aikuisten pilkan keskustelupalstoilla jo teininä: ”Olin jo 17-vuotiaana kuullut kaikki mahdolliset haukkumasanat”

Anna-lehden haastattelussa Diandra Flores paljastaa viihtyvänsä muiden julkisuudesta tuttujen ihmisten kanssa, jotta hän ei olisi julkisella paikalla ainoa ”silmätikku”.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Kehu päivässä pitää Diandran itsetunnon hyvnä.

Anna-lehden haastattelussa Diandra Flores paljastaa viihtyvänsä muiden julkisuudesta tuttujen ihmisten kanssa, jotta hän ei olisi julkisella paikalla ainoa "silmätikku".
Teksti:
Anni Niittylahti

Diandra Flores, 29, tuli julkisuuteen voitettuaan Idols-laulukilpailun 17-vuotiaana. Nyt hän kertoo Anna-lehden haastattelussa, kuinka joutui tämän takia kohtaamaan nuorella iällä ulkonäköönsä liittyvää kommentointia.

Julkisuuden varjopuoli tuli tuolloin alaikäiselle laulajalle järkytyksenä. Hän ei voinut käsittää, mikä sai aikuiset ihmiset nimittelemään nuorta tyttöä.

”Olin jo 17-vuotiaana kuullut varmaan kaikki mahdolliset haukkumasanat itsestäni, kun ulkonäköäni ruodittiin netin keskustelupalstoilla.”

Laulukilpailun aikana Diandra alkoi erityisesti kärsimään vinoista hampaistaan. Aiemmin hampaiden hyväksymiseen oli auttanut laulaja Lady Gagan fanittaminen.

”Koska Lady Gagaa kutsuttiin Mother Monsteriksi, me fanittajat olimme Little Monstereita. Lohduttauduin ajatuksella, että ”pikkuhirviöllä” kuuluukin olla vinot vampyyrinhampaat”, Diandra kertoo Anna-lehden haastattelussa.

Laulaja päätyi lopulta menemään oikomishoitoon, joka lopulta helpotti hänen oloaan omasta itsestään. Tällä hetkellä Diandra käy läpi oikomishoidon kakkoskierrosta.

Diandra kertoo nykyään saavansa pääosin kivaa palautetta ulkonäöstään. Artistille tulee silti eteen päiviä, jolloin hän tuskailee nenäänsä tai kaksoisleukaansa ja miettii hampaiden valkaisua.

Hän ei usko, että koskaan pääsee täysin eroon pelosta, että mitä muut ihmiset ajattelevat hänestä. Ikä on kuitenkin tuonut hänelle lisää itsevarmuutta.

Lue myös: Diandra Flores hahmottaa maailman eri tavalla kuin moni muu: ”Synestesia on auttanut urallani”

Laulaja löytää ystävät töiden kautta

Diandra Flores kertoo Anna-lehden haastattelussa, kuinka monet hänen ystävistään ovat myös julkisuudesta tuttuja henkilöitä, joihin hän on tutustunut töiden kautta.

”Esimerkiksi, kun alle parikymppisenä aloin fiittaamaan Chee­kiä, Jare ja hänen kaveriporukkansa kaappasivat minut siipiensä suojaan.”

Diandran ”tyttöjengiin” kuuluvat puolestaan missimaailmasta tutut Sabina Särkkä ja Sara Sieppi.

Laulajalle muiden julkkisten kanssa ajan viettäminen on helpottavaa, sillä silloin huomio kiinnittyy julkisella paikalla hänen lisäkseen porukan muihinkin ihmisiin.

”Siviilissä en viihdy suuna päänä tai porukan keskipisteenä”, Diandra sanoo Annalle.

Laulajalla on erityinen yhteys pianisti Lenni-Kalle Taipaleen kanssa. Kaksikko tutustui kymmenen vuotta sitten, jonka jälkeen he ovat tehneet useaan otteeseen töitä yhdessä.

”Lennin mukaan olen hänen musiikillinen kaksoissiskonsa. Jos olemme yhteiskei­kalla, emme soita nuoteista vaan pystymme lukemaan lennosta toisiamme.”

Diandra on myös Lenni-Kallen yksivuotiaan lapsen kummitäti.

Ukki Heino Sinkko ja Diandra
 Ukki Heino Sinkko on Diandralle korvaamaton. ”On ihana, että voin aina mennä hänen luokseen lellittäväksi ja pitämään hauskaa.” © TOMMI TUOMI / OTAVAMEDIA

Lue myös: Laulaja Diandra ei ole koskaan esitellyt poikaystäviään rakkaalle Heino-ukilleen: ”Puolisoni pitäisi varmaan olla sellainen kuin ukki: fiksu ja filmaattinen”

X