Anna-lehti: Jorma Uotinen kokee mustasukkaisuutta Helena Lindgrenin uusista kumppaneista – ”Ei siinä ole muuta vaihtoehtoa kuin hyväksyä tilanne”

Jorma Uotinen ja Helena Lindgren olivat yhdessä pitkään. Anna-lehden haastattelussa pari kertoo syvästä ystävyydestään.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Jorma Uotinen ja Helena Lindgren ovat nykyään läheiset ystävät. Kahdeksan vuotta pari piti kuitenkin toisiinsa etäisyyttä.

Jorma Uotinen ja Helena Lindgren olivat yhdessä pitkään. Anna-lehden haastattelussa pari kertoo syvästä ystävyydestään.
Teksti:
Seura

Tanssija Jorma Uotinen, 73, ja laulaja Helena Lindgren, 66, olivat yhdessä parikymmentä vuotta. Suhteen loppuaikoina intohimo hiipui, jolloin sekä Uotinen että Lindgren hakivat rakastajia suhteen ulkopuolelta.

Kun pari erosi vuonna 1999, he ottivat toisiinsa etäisyyttä. Lähes kymmenen vuotta myöhemmin vanha pariskunta kutsuttiin esiintymään yhdessä Helsingin taiteiden yön kunniaksi.

”Keikkatyöläinen ottaa työtarjoukset vastaan, vaikka niihin liittyisi entinen puoliso, jonka kanssa on riidoissa”, Lindgren muistelee Annan haastattelussa.

”Sellaisissa hetkissä mennään ammattitaidolla eikä tuoda tilanteeseen henkilökohtaista veiviä”, Uotinen komppaa.

Vanha yhteys ei ollut kuitenkaan kadonnut. Pari ymmärsi toisiaan kuten vanhoina hyvinä aikoina. Lindgren kertoo, että sinä hetkenä he alkoivat lähentyä uudelleen. Hyvä kemia välittyi myös katsojille ja yhteisiä esiintymisiä tilattiin lisää.

Jorma Uotinen ja Helena Lindgren ovat eronsa käsitelleet

Yhteiset työkeikat poikivat myös yhteisiä lounaita ja illallisia. Uotinen ja Lindgren kertovat Annassa, että toisen seurassa oli edelleen mutkatonta ja helppoa olla. Parisuhteen aikainen jännite oli kadonnut.

Molemmat olivat ehtineet käsitellä eroa jo itsenäisesti.

”Jotkin asiat voivat olla vieläkin arkoja, mutta niitä ei tuoda enää esiin”, Jorma Uotinen paljastaa, ja sanoo, ettei intohimoon liittyviä odotuksia kummallakaan enää ole.

Pientä mustasukkaisuutta Uotinen saattaa Lindgreniä kohtaan edelleen kuitenkin kokea, vaikka molemmat suhtautuvat toisen uusiin kumppaneihin positiivisesti.

”Ei siinä ole muuta vaihtoehtoa kuin hyväksyä tilanne”, Uotinen sanoo.

”Täytyy kyllä sanoa, että jos minulla on ollut meneillään jotain, niin kyllä sinä olet vähän pitkään sitä katsonut. Ei se ole aina ihan mutkatonta ollut”, Helena Lindgren sanoo.

Lue lisää Annan numerosta 12/2024 tai Annan verkkosivuilta. Jorma Uotinen ja Helena Lindgren muistelevat suhdettaan lähemmin. He kertovat myös, millainen parin suhde on nyt ja mikä vaatii vielä totuttelua.

Lue myös: Jorma Uotisen ja Helena Lindgrenin suhde oli täynnä intohimoista rakkautta, ristiriitoja – ja petturuuttakin

Helena Lindgrenin ja Jorma Uotisen rakkaustarina
Helena Lindgren ja Jorma Uotinen olivat vuonna 1984 aikansa kiinnostavimpia pareja.  © Kari Hautala / Otavamedia
X