Cannesin elokuvajuhlilta kotiutunut Krista Kosonen nauttii nyt pitkästä lomasta: ”Lähdemme kolmeksi viikoksi Italiaan”

Krista Kosonen ja Antti J. Jokinen
Näyttelijä Krista Kosonen nauttii pitkästä lomasta ohjaajamiehensä Antti J. Jokisen kanssa. ”En usko, että lomalla tulee tekemisen puutetta”, Kosonen tuumi. © Tiia Ahjotuli / Otavamedia
Seura vieraili Ranskan suurlähetystössä järjestetyssä Bollingerin tilaisuudessa ja tapasi Cannesin elokuvajuhlilta juuri kotiutuneen Krista Kososen.

Näyttelijä Krista Kosonen oli viihtynyt paremmin kuin hyvin leffafestareilla Jukka-Pekka Valkeapään ohjaaman Koirat eivät käytä housuja -elokuvan kanssa. Osallistuvaa yleisöä kiitellyt Kosonen sai tähdittämästään elokuvasta pääosin hyvää palautetta, vaikka muutama tyyppi lähtikin salista kiroillen pois.

”Se oli minusta myös mahtavaa. On siinä sellaisia kohtia, jotka aiheuttavat kiemurteluja”, Kosonen kertoi Ranskan suurlähetystössä järjestetyssä Bollingerin tilaisuudessa.

Samppanjaa Kosonen sai maistella myös Cannesin kekkereillä.

”Menihän siellä myöhään, mutta kohtalaisen sivistynyttä samppanjan siemailua kuitenkin.”

Hollywood-tähdistä muun muassa Quentin Tarantinon ja Helen Mirrenin bongannut Kosonen oli iloinen saatuaan puolisonsa elokuvaohjaaja Antti J. Jokisen kotiin Helene-elokuvan kuvauksista. Elokuvassa Kosonen itse näyttelee Helena Westermarckia.

”Nyt on edessä pitkä loma. Lähdemme kolmeksi viikoksi Italiaan. Koira jää äidille hoitoon.”

Kuvat: Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Galleria