Christoffer Strandberg valvoi yönsä isänsä ikimuistoisen syntymäpäiväyllätyksen vuoksi: ”On naurettu ja itketty enemmän kuin laki sallii”

Näyttelijä Christoffer Strandberg juhli vastikään isänsä 70-vuotista taivalta. Juhlia varten hän halusi valmistaa jotakin erityistä.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Christoffer Strandberg on puhunut paljon perheestään julkisuudessa. Nyt hän oli juhlimassa isänsä 70-vuotissyntymäpäiviä.

Näyttelijä Christoffer Strandberg juhli vastikään isänsä 70-vuotista taivalta. Juhlia varten hän halusi valmistaa jotakin erityistä.
Teksti:
Jesse Raatikainen

Näyttelijä Christoffer Strandberg julkaisi Instagram-tilillään onnea pursuavan päivityksen, jossa hän kertoo isänsä syntymäpäiväjuhlista. Strandbergin isä täytti pyöreät 70 vuotta.

”Tänään väsyttää kuin pientä sikaa koska eilen vietettiin isän suurta päivää. Mulla on paljon paineita työn takia juuri nyt, joten synttärit lisäsivät kiireitä. Isän toive oli että minä, pikkuveli ja serkut esiinnytään, joten öisin olen kirjoittanut hänelle lauluja ja stand upia”, Christoffer Strandberg kirjoittaa Instagram-julkaisussaan.

Hän sai syntymäpäiväjuhlilla muistutuksen siitä, mikä on elämässä tärkeintä: turva, jonka oma perhe saa aikaan, sekä tietenkin rakkaus. Omena ei ilmeisesti ole pudonnut kauas puusta.

”Mun isä on yhtä kova liikuttumaan kuin minä, joten eilen on naurettu ja itketty enemmän kuin laki sallii”, Strandberg kirjoittaa, kuvaten isäänsä myös lämpimäksi, hauskaksi ja valoisaksi ihmiseksi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön CHRISTOFFER STRANDBERG (@ctrandberg) jakama julkaisu

”Mummini on positiivisuudessaan idolini”

Christoffer Strandberg sanoo olevansa onnekas omasta perheestään. Hän on puhunut usein perheestään innostavaan sävyyn. Seuralle hän muisteli isovanhempiaan, erityisesti mummiaan Anitaa vuonna 2020.

”Mummin mielestä ihmisiä täytyi aina auttaa, eikä lyötyä saanut lyödä tai maassa makaavaa potkia. Hänen periaatteensa olivat hyvin vahvat”, Strandberg kertoi silloin.

Voitettuaan tittelin vuoden positiivisimpana suomalaisena vuonna 2022, Strandberg muisteli myös perhettään Seuralle.

”Mummini on positiivisuudessaan idolini. Olen aina ihaillut hänen kaiken läpäisevää lämpöään ja inhimillistä otettaan muihin ihmisiin. Hän on mukanani monesti, kun tarvitsen esikuvaa ihmisten kohtaamiseen, jotka eivät välttämättä kohtele itseä niin hyvin. Miten pitää tyyneys ja rauhallisuus, käyttäytyä siten, että pystyy kunnioittamaan itseä jälkeenpäin.”

Lue myös: Christoffer Strandberg muistelee rakasta Anita-mummiaan lämmöllä ja kaipauksella – nämä isoäidin sanat jäivät mieleen

Christoffer Strandberg kertoo oppineensa mummin kautta antamaan jokaiselle ihmiselle mahdollisuuden

Christoffer Strandberg oppi kunnioitusta itseään ja muita kohtaan rakkaalta Anita-mummiltaan. © Tommi Tuomi

X