Näyttelijä Christoffer Strandberg arvostaa arjen perusjuttuja: ”Koen kriisin keskellä suurta kiitollisuutta”

Näyttelijä Christoffer Strandberg, 31, nähdään vakiopanelistina Masked Singer -ohjelmassa, jota tähti on fanittanut jo aiemminkin. ”Ohjelma on tosi koukuttava.”

Jaa artikkeliLähetä vinkki

”Niin kauan kun minulla on katto pään päällä, varaa ruokaan ja perustarpeisiin, ei ole hätää”, sanoo Christoffer Strandberg.

Näyttelijä Christoffer Strandberg, 31, nähdään vakiopanelistina Masked Singer -ohjelmassa, jota tähti on fanittanut jo aiemminkin. ”Ohjelma on tosi koukuttava.”
Teksti: Linda Martikainen

Christoffer Strandberg on mukana Masked Singer Suomi -ohjelmassa, jossa salaisuuksia riittää.

Christoffer Strandberg, oletko hyvä pitämään salaisuuksia?

”Melko hyvä. Olen seurannut aiempia Masked Singer -ohjelmia, mutta ymmärsin koko formaatin vasta kunnolla, kun Suomen ensimmäinen kausi tuli. Seurasin sitä orjallisesti, koska kuten tiedetään, ohjelma on tosi koukuttava”, näyttelijä kertoo.

Christoffer Strandbergin mukaan ohjelmaa on hauskaa katsoa ja spekuloida porukalla tai perheen kanssa.

”Tämä on hyvä ohjelma etenkin tässä ajassa. Ohjelma on ihan oma, viaton universuminsa, johon saa hetkeksi uppoutua”, Christoffer Strandberg toteaa.

Masked Singer on jo kuvattu ja saat seurata sitä itsekin kotisohvalta. Mitä herkkuja varaat tv:n ääreen?

”Ernest Lawsonin innoittamana minulla on ollut herkkulakko. Herkkulakko kesti puolitoista kuukautta, kunnes tuli syntymäpäiväni ja sain anopilta lahjaksi suklaata.

Herkkulakko katkesi siihen, mutta olen yrittänyt pysyä vähän terveellisemmässä napostelussa. Voi olla, että nautimme illallista silloin kun katsomme ohjelmaa.”

Miten juhlit synttäreitäsi?

”Aamulla minut yllätettiin. Traditiona on, että syntymäpäivänä aina herätetään ja tuodaan lahjaa, kakkua ja kukkaa sängylle. Janne hoiti tämän ja Valma-koira oli messissä. Sain ihanat lenkkarit lahjaksi. Seuraavana lauantaina oli sitten yllätysjuhlat, joissa Jutta Helenius ja rakas ystäväni Anneli esittivät minulle tanssin meidän kotipuistossa Siuntiossa. Se oli aivan mielettömän upea esitys.”

Olet ollut mukana Putous Allstarsissakin. Mitä muuta syksyysi mahtuu?

”Nyt on onneksi joitakin keikkoja luvassa. Noin 50 keikkaa on peruuntunut koronan takia, ennen kaikkea juontokeikoista iso osa peruuntui. Tulossa oli elämäni paras keikkavuosi. Kaipaan live-yleisöä. Juontokeikat ovat siitäkin kivoja, että saan paneutua eri asioihin. Se on tosi opettavaista.

Niin kauan kun minulla on katto pään päällä, varaa ruokaan ja perustarpeisiin, ei ole hätää. Koen kriisin keskellä suurta kiitollisuutta. Minulla on puoliso ja hyvä parisuhde sekä perhe, joka asuu lähellä. Ja kesämökki! Jos kriisi vielä pahenee, niin ehkä voisin luopua joistain asioista, jotka ovat elämässä tietyllä tapaa turhaa luksusta.”

Mikä voisi olla sellainen juttu?

”Rakastan autoja, mutta voisin kyllä vähemmälläkin pärjätä. Meillä on vain kaksi autoa, mutta ne ovat ihan hyviä autoja. Neljä pyörää ja ratti voisi periaatteessa riittää!”

Lue myös: Christoffer Strandbergin elämän kohtalokkaimmat hetket: Rakastuminen ja isoäidin kuolema samana päivänä

Christoffer Strandberg kertoo oppineensa mummin kautta antamaan jokaiselle ihmiselle mahdollisuuden.

Christoffer Strandberg kertoo oppineensa mummin kautta antamaan jokaiselle ihmiselle mahdollisuuden. © Tommi Tuomi / Otavamedia

X