Näin pysyt nuorekkaana - Anne Kukkohovi antaa kuusi kauneusvinkkiä

Entinen huippumalli ja Vuosia nuoremmaksi -ohjelman juontaja Anne Kukkohovi kertoo vinkkinsä nuorekkuuden säilyttämiseksi.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

"Väriä saa purkista, joten vältä aurinkoa", Anne Kukkohovi neuvoo.

Entinen huippumalli ja Vuosia nuoremmaksi -ohjelman juontaja Anne Kukkohovi kertoo vinkkinsä nuorekkuuden säilyttämiseksi.
Teksti:
Anneli Juutilainen

Anne Kukkohovin, 46, vinkit nuorekkuuden säilyttämiseksi:

  1. Pidä huolta aineenvaihdunnastasi niin hyvin kuin mahdollista, koska solujen uudistuminen on riippuvainen aineenvaihdunnan terveestä kiertokulusta.
  1. Huolehdi, että saat ravinteita, jotka pitävät ihon, lihaksiston, hiukset ja luuston hyvässä kunnossa. Mielestäni paras tapa on ottaa kollageenilisää päivittäin. Kollageenia on pitkään käytetty ulkoisissa ihonhoitotuotteissa, mutta todelliset vaikutukset tulevat sisältä ja suhteellisen reiluilla annoksilla.
  1. Muista rutiinit kauneudenhoidossa ja satsaa ihonhoitotuotteisiin. Hyvin hoidettu iho on aina nuorekas.
  1. Väriä saa purkista, joten vältä aurinkoa. Jo viidessä minuutissa saat huikean annoksen D-vitamiinia, jota jokainen tarvitsee voidakseen hyvin.
  1. Lopeta painon kanssa jojottelu – se uuvuttaa ihon elastisuuden. Yritä pitää yllä itsellesi sopivaa painoa, jolloin ihosi ei joudu elämään jatkuvassa muutoksessa. Muista myös, että liiallinen sokerituotteiden käyttö rasittaa kehoa ja ihoa.
  1. Drinkki silloin tällöin kruunaa erityisen hetken, mutta säännöllinen tissuttelu näkyy iholla. Iho eikä keho pääse lepäämään, kun elimistö joutuu putsaamaan maksaa jatkuvasti. Liiallinen alkoholin käyttö näkyy silmistä, ihon kunnosta ja jopa hiusten hyvinvoinnista.

Lue Anne Kukkohovin haastattelu uudesta Seurasta 41/16

X