Lotta Harala löysi valmentajan Tampereelta: ”Menen sinne, missä minun on paras urheilla”

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Aitajuoksija Lotta Harala
Aitajuoksija Lotta Harala muutti takaisin Tampereelle. ”Loukkaantumiset ovat takanapäin. Voin aika hyvin tällä hetkellä.” © Tiia Ahjotuli / Otavamedia
Lotta Harala muutti vuosi sitten syksyllä Tampereelta Helsinkiin valmentajan perässä, mutta silloisen valmentajan elämäntilanne muuttui.

Aitajuoksija Lotta Haralan elämässä on viime aikoina tapahtunut isoja muutoksia.

”Hänellä ei ollut mahdollisuutta panostaa urheiluun sillä mentaliteetilla kuin huippu-urheilussa kuuluu. Olen ollut siinä tilanteessa liian monta kertaa viimeisten vuosien aikana. Se on ollut minulle iso stressi ja haaste”, Harala kertoi Yvette x Martina -vaatemalliston julkistamistilaisuudessa Wanhassa Satamassa Helsingissä.

Ratkaisu löytyi lopulta lähempää kuin Harala osasi odottaakaan, nimittäin Tampereelta, jossa häntä valmentaa nyt Matti Liimatainen. Harala muutti kotikonnuilleen kesän lopulla.

”Lähdin sinne hänen perässään. Olihan se vähän hassua. En yhtään ajatellut, että tulisin muuttamaan takaisin Tampereelle. Menen kuitenkin sinne, missä minun on paras urheilla.”

Tampereella riittää myös pika-aiturilla tukijoukkoja.

”Helsingissä asuessa tuli nähtyä aika vähän perhettä. Nyt voin olla enemmän myös läheisille läsnä. Sekin on positiivista.”

Kuvat: Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Galleria

X