Jari-Matti Latvala ja Maisa Torppa erosivat lopullisesti: ”Koska rakastamme toisiamme äärettömästi, annamme toistemme mennä”

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Jari-Matti Latvala ja Maisa Torppa ovat eronneet.
Jari-Matti Latvala ja Maisa Torppa ovat eronneet. © Tiia Ahjotuli
Rallikuski Jari-Matti Latvala ja mediapersoona Maisa Torppa ovat päättäneet parisuhteensa. Viime viikolla he peruivat häänsä.

Rallikuski Jari-Matti Latvalan, 34, ja tosi-tv-ohjelmasta tutun Maisa Torpan, 28, suhde on päättynyt. Maisa Torppa kertoo erosta Instagram-tilillään.

Pariskunta ehti seurustella yli kolme vuotta. Kihloja he vaihtoivat kaksi vuotta sitten hieman yli vuoden seurustelun jälkeen.

”Tiesin, millaisen kuvan Maisasta saa julkisuudessa, mutta halusin nähdä sen kuvan läpi. Siellä oli sama ihminen”, Latvala kuvaili rakastumistaan Maisaan Seuran haastattelussa 2017.

”Maisa on tosi aito ihminen, hän ei todellakaan vedä mitään roolia. Yhteistä meiltä löytyy paljonkin. Hänelle perhe on tärkeää, niin minullekin. Meillä on tosi paljon samanlaisia ajatuksia monista asioista.”

Jari-Matti Latvala ja Maisa Torppa alkoivat seurustella huhtikuussa 2016.  Kihloihin he menivät juhannuksena 2017. © Vesa Tyni

Lue myös: Jari-Matti Latvala: ”Urheilupsykologi nosti minut masennuksen suosta”

”Kumpikaan ei kestä tällaista ajojahtia”

Jari-Matti Latvalan ja Maisa Torpan suhde on ollut viime aikoina otsikoissa. Viime viikolla Toyota-kuski vahvisti medialle lähettämässään tiedotteessa, että pari on perunut häänsä. Heidän oli tarkoitus astella alttarille vuodenvaihteessa.

Nyt pariskunta on päättänyt erota lopullisesti.

Maisa Torppa kertoo Instagram-päivityksessään, että suhteen saama julkisuus oli suurta jo suhteen alussa, mutta hän kuvailee yhteisiä vuosia onnellisiksi ja rakkaudentäyteisiksi.

”Viime viikot ovat olleet jotain aivan kamalaa ja ne ovat kuluttaneet meidän molemmat todella loppuun. Kuitenkaan parisuhteemme ei ole säröillyt, vaan kohu-uutisista huolimatta ollaan yritetty elää tähän asti niin tavallista arkea, kuin mahdollista. Pusujen kera lähdin suunnitellusti Monacoon toiseen kotiimme hakemaan Jari-Matin papereita ja näkemään ystäviäni”, Torppa kirjoittaa Instagram-päivityksessään.

Maisa Torppa korostaa, ettei eroon liity kolmansia osapuolia ja päivityksen mukaan pari päätti erota viime viikolla.

”Aloimme yhdessä Jari-Matin kanssa pohtia asiaa ja tulimme siihen tulokseen, että vaikka rakastamme toisiamme maailman eniten, emme kumpikaan kestä tällaista ajojahtia. Olemme yhdessä pariskuntana liian kiinnostavia, jotta saisimme elää tavallista rauhallista arkea. Huhujen rikkomiseksi on myös täsmennettävä, ettei väliimme ole tullut kolmansia osapuolia”, Torppa kirjoittaa.

Koska rakastamme toisiamme niin äärettömästi, annamme toistemme siksi mennä ja jatkamme sen takia elämää ystävinä.”

Myös Jari-Matti Latvala on allekirjoittanut Torpan viestin.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Maisa Torppa (@maisatorppa) jakama julkaisu

Lähde: Instagram

X