Missikaunotar Jutta Kyllönen oli nuorena koulukiusattu: ”Kustannuksellani on ollut helppo tehdä pilaa”

Anni Harjunpää ja Jutta Kyllönen
Miss Suomi Anni Harjunpää (vas.) aikoo muuttaa Helsinkiin. ”Laskin, että melkein viisi tuntia päivässä istun bussissa. Se aika on esimerkiksi Miss Universum -kisojen harjoitusajasta pois”, Harjunpää totesi vierellään ensimmäinen perintöprinsessa Jutta Kyllönen. © Tiia Ahjotuli / Otavamedia
Oululaisen missikaunottaren Jutta Kyllösen silmissä siintää näyttelijän ammatti. Nuorena Jutta koki koulukiusaamista.

Oululainen missikaunotar Jutta Kyllönen haaveilee näyttelijän ammatista. Myös reality-sarjat kiinnostavat.

”Ei sieltä Oulusta kukaan tule minua hakemaan, kyllä ne hommat on täällä Helsingissä”, toinen perintöprinsessa naurahti Helsinki Horse Show’n etkoilla Westerbackalla Helsingissä.

Miss International -kisat käydään marraskuussa Japanissa ja reissuun tuore perintöprinsessa lähtee yksin. ”Olen opiskellut japania pari vuotta. Olen aina ollut kiinnostunut aasialaisesta kulttuurista ja tanssinutkin K-pop -tanssia.”

Jutta Kyllöstä kiusattiin koulussa

Jutta Kyllönen oli nuorena koulukiusattu.

Perintöprinsessa Jutta Kyllönen oli nuorena koulukiusattu.

Kunnianhimoiseksi ihmiseksi itseään kuvaileva Jutta Kyllönen on kokenut nuoruudessaan koulukiusaamista, joka alkoi kuudennella luokalla koulun vaihtamisen jälkeen.

”Kävin ensin tosi pientä koulua, jossa ruokakin syötiin luokassa. Jouduin vaihtamaan koulua, kun se koulu lakkautettiin. Olen aina ollut tosi puhelias ja räväkkä persoona, se on varmaan ärsyttänyt ihmisiä. Olen ollut helppo kohde. Kustannuksellani on ollut helppo tehdä pilaa.”

Kyllösen poikaystävä asuu myös Oulussa.

”Hän oli päättänyt, ettei ikinä muuta Helsinkiin ja se vähän ehkä hajottikin meidän suhdetta. Nyt olemme tehneet sopimuksen, että olemme tiimi ja teemme päätökset yhdessä.”

Kuvat: Tiia Ahjotuli / Otavamedia

Katso myös muut Seuraelämää-kuulumiset:

Galleria