Piia Korisevan aivoinfarktista 10 vuotta – Julkaisi nyt elämänhallinnasta tietokirjan: ”Nautin kaikesta niin paljon enemmän kuin ennen”

Jaa kaverilleTilaa Seura
Piia Koriseva
”Olen nykyään kivempi ja läsnäolevampi äiti. Saan toki itseni edelleen joskus kiinni ajattelemasta jotain ihan muuta”, Piia Koriseva kertoi. © TIIA AHJOTULI / OTAVAMEDIA
Piia Korisevan 365 muutoksen päivää -uutuuskirja antaa tukea henkisen muutoksen tekemiseen ja vinkkejä parempaan elämänhallintaan.

Kymmenen vuotta sitten personal trainer ja juontaja Piia Koriseva ei olisi voinut aavistaakaan, että hän tulee julkaisemaan kirjan ja vieläpä tietokirjan. Totta se kuitenkin on, sillä hänen 365 muutoksen päivää -kirjansa ilmestyy.

”Onneksi elämästä ei koskaan tiedä. Heinäkuun 8. tuli 10 vuotta siitä, kun sain halvauksen. On aika jännä katsoa taakse päin. Nyt nautin kaikesta niin paljon enemmän kuin ennen”, Piia Koriseva kertoi ravintola Storyvillen syysavajaisissa Helsingissä.

Elämä hymyilee tässä hetkessä

Aivoinfarktin jälkeen suuri miinus on kääntynyt suureksi plussaksi. Sen jälkeen ihminen ei ole enää sama.

”Tykkään enemmän tästä nykyisestä Piiasta kuin siitä pedantista ja laskelmoivasta ihmisestä, joka olin aikaisemmin. Nyt olen tässä hetkessä roikkuva.”

Korisevan aika menee töiden ja kolmen murrosikäisen pojan kanssa.

”Joka toinen viikko teen paljon töitä ja joka toinen viikko olen kolmen murrosikäisen poikani kanssa. Silloin saan olla pullantuoksuinen äiti.”

X