Pipsa Hurmerinta uskaltaa heittäytyä uuteen: ”En anna ikinä pelon estää minua tekemästä asioita”

Juontaja, keittiömestari Pipsa Hurmerinta palaa telkkariin uuden ohjelman myötä. Rohkeasti uusiin tilanteisiin heittäytyvä Hurmerinta luottaa, että elämä kantaa aina.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

"Luotan siihen, että elämä kantaa aina", Pipsa Hurmerinta kertoo.

Juontaja, keittiömestari Pipsa Hurmerinta palaa telkkariin uuden ohjelman myötä. Rohkeasti uusiin tilanteisiin heittäytyvä Hurmerinta luottaa, että elämä kantaa aina.
Teksti: Linda Martikainen

Pipsa Hurmerinta palaa telkkariin uuden Maalla, merellä ja lautasella -ohjelman myötä.

Millainen ohjelma on kyseessä?

Uusi ohjelma on sekoitus Kokkisotaa ja Amazing Racea. Minä toimin siinä juontajana ja kokkeina ovat Linnea Vihonen ja Teemu Laurell. Jokaisessa jaksossa on ajankohtaiset vieraat, joiden kanssa suunnitellaan menu, haetaan raaka-aineet Tallinnasta ja paluumatkalla Helsinkiin kokataan kolmen ruokalajin menu.

Kuinka tuttu kaupunki Tallinna on sinulle?

Ei se ihan hirveän tuttu ole. Jonkin verran siellä olen käynyt, mutta en missään nimessä ole kokenut Tallinnan-kävijä. Veri vetää aina Pariisiin.

Jos minun vain on mahdollista lähteä jonnekin suurkaupunkiin niin kyllä se on Pariisi tai New York. Joskus eläkeläisenä voisi olla kivaa asua vaikka Pariisissa!

Sinut tunnetaan muun muassa mallina ja kokkina. Mitä olet viime aikoina tehnyt?

Meillä on ollut vuoden verran pystyssä Sikke’s-ravintola, jossa työskentelen keittiömestarina. Se on vienyt kaiken ajan. Työ on ollut jännittävää ja raskasta, mutta myös tosi hauskaa.

Minusta on aina kiva heittäytyä johonkin ihan uuteen, vaikka vähän pelottaisikin. En anna ikinä pelon estää minua tekemästä asioita.

Lue myös: Sikke Sumari avaa Helsinkiin Sikke’s -ravintolan: ”Yksi hyvän bisneksen tekijä on se, ettei kuvittele olevansa ainoa, joka osaa” – Keittiöpäälliköksi ryhtyy Pipsa Hurmerinta

Mitä haluaisit oppia seuraavaksi?

Osaan monia asioita vähän, mutta en mitään tosi hyvin. En ole kauhean fyysinen ihminen, enkä ole esimerkiksi kova urheilemaan. Ratsastan ja joogaan, mutta minusta olisi kiva oppia ehkä surffaamaan tai heittämään keihästä.

Isäni harrasti purjelautailua kun olin pieni. Se voisi olla hauskaa.

Miten muuten pidät yllä omaa hyvinvointia?

Olen yrittänyt vain olla armelias itseäni kohtaan pitkien päivien jälkeen. En ole pakottanut itseäni tekemään töiden jälkeen mitään, vaan nauttinut kotona elokuvailloista miehen ja lapsen kanssa. Se on riittänyt.

Mistä haaveilet tällä hetkellä?

En ole hyvä haaveilemaan, vaan menen yleensä siinä hetkessä. En ole kauhean suunnitelmallisesti tehnyt uraanikaan. Olen vain tehnyt ne jutut, jotka ovat eteeni tulleet ja ne ovat aina vieneet minua johonkin suuntaan. Luotan siihen, että elämä kantaa aina.

Lue myös: Akseli Herlevi koronan vaikutuksesta ravintola-alaan: ”Yritän olla aina optimisti, vaikka onhan tämä vaikein keissi”

X