Sara Melleri palaa televisioon Koukussa-sarjan toisella tuotantokaudella: ”Hahmoni on lopulta tavallinen perheenäiti, vaikka hänellä on aika hurja työ”

Jaa artikkeli
Sara Melleri
Sara Melleri liittyy toisen tuotantokauden näyttelijäkaartiin. ”Tämä on nyt pitkään aikaan isompi roolini ruudussa.” © TOMMI TUOMI / OTAVAMEDIA
Seura tapasi Koukussa 2 -sarjan näyttelijöitä lehdistötilaisuudessa Suomen elokuvasäätiöllä Helsingissä.

”Minulla on sarjassa iso rooli. Hahmoni on lopulta tavallinen perheenäiti, vaikka hänellä on aika hurja työ”, naurahti näyttelijä Sara Melleri, joka nähdään uutena kasvona Ylellä nähtävän Koukussa-sarjan toisella tuotantokaudella.

Melleri tuli monien koekuvausten kautta Marja Pyykön ohjaamaan sarjaan. Saran edesmennyt isä, runoilija Arto Melleri oli aikoinaan naimisissa Pyykön Nadja-äidin kanssa. Pyykkö ja Melleri ovat siis sisarpuolia.

”Meillä on jonkin verran ikäeroa, emmekä ole mitenkään kasvaneet yhdessä. Töitä olemme kuitenkin vanhemmiten tehneet yhdessä. Sisko tahtoisin jäädä -elokuva oli meidän edellinen yhteinen juttu”, Melleri kertoi Koukussa 2 -sarjan lehdistötilaisuudessa Suomen elokuvasäätiöllä Helsingissä.

Rauhallisempaa syksyä viettänyt Melleri astelee seuraavaksi yleisön eteen Kom-teatterissa, jossa helmikuussa saa ensi-iltansa Making of Lea -näytelmä. Sen ohjaa Juha Hurme.

”Emme tunne vielä kovin hyvin, mutta Juha vaikuttaa älykkäältä, innostavalta ja hauskalta tyypiltä.”

Kuvat: Tommi Tuomi / Otavamedia

Galleria

X