Sara Melleri palaa televisioon Koukussa-sarjan toisella tuotantokaudella: ”Hahmoni on lopulta tavallinen perheenäiti, vaikka hänellä on aika hurja työ”

Seura tapasi Koukussa 2 -sarjan näyttelijöitä lehdistötilaisuudessa Suomen elokuvasäätiöllä Helsingissä.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Sara Melleri liittyy toisen tuotantokauden näyttelijäkaartiin. ”Tämä on nyt pitkään aikaan isompi roolini ruudussa.”

Seura tapasi Koukussa 2 -sarjan näyttelijöitä lehdistötilaisuudessa Suomen elokuvasäätiöllä Helsingissä.
(Päivitetty: )
Teksti: Linda Martikainen

”Minulla on sarjassa iso rooli. Hahmoni on lopulta tavallinen perheenäiti, vaikka hänellä on aika hurja työ”, naurahti näyttelijä Sara Melleri, joka nähdään uutena kasvona Ylellä nähtävän Koukussa-sarjan toisella tuotantokaudella.

Melleri tuli monien koekuvausten kautta Marja Pyykön ohjaamaan sarjaan. Saran edesmennyt isä, runoilija Arto Melleri oli aikoinaan naimisissa Pyykön Nadja-äidin kanssa. Pyykkö ja Melleri ovat siis sisarpuolia.

”Meillä on jonkin verran ikäeroa, emmekä ole mitenkään kasvaneet yhdessä. Töitä olemme kuitenkin vanhemmiten tehneet yhdessä. Sisko tahtoisin jäädä -elokuva oli meidän edellinen yhteinen juttu”, Melleri kertoi Koukussa 2 -sarjan lehdistötilaisuudessa Suomen elokuvasäätiöllä Helsingissä.

Rauhallisempaa syksyä viettänyt Melleri astelee seuraavaksi yleisön eteen Kom-teatterissa, jossa helmikuussa saa ensi-iltansa Making of Lea -näytelmä. Sen ohjaa Juha Hurme.

”Emme tunne vielä kovin hyvin, mutta Juha vaikuttaa älykkäältä, innostavalta ja hauskalta tyypiltä.”

Kuvat: Tommi Tuomi / Otavamedia

Galleria

X