Uudista vanhan työpöydän ilme

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Talonpoikaishenkinen työpöytä sai parikseen modernin tuolin ja työvalaisimen.

Uudista vanhan työpöydän ilme

Uusi tuoli noudattelee talonpoikaispöydän kepeää linjaa, vaikka on muodoiltaan moderni. Bess-tuolissa on muovinen istuinosa ja tammesta valmistettu jalka, 135 e, Kodin 1. Frandsenin uusi Job-valaisin tuo mieleen vanhat työvalaisimet, 149 e, Stockmann. Työpöydän pikkutavarat saa piiloon siisteihin pahvilaatikoihin, 14 e, 12 e ja 10 e, Olkkari. Työskentely on hauskaa, kun samalla voi kuunnella musiikkia. Tivoli Audion valkoinen pikkuradio, 219 e, Stockmann. Ikkunalaudan talokoristeet 18 e/kpl, Bo Concept sekä tinamaljakko, 37 e, KooPernu. Iittalan huopaiseen Meno-kassiin saa säilytykseen vaikkapa lehtiä, 39 e, Stockmann. Matto toistaa tapetin harmaita värisävyjä, mutta ilmeessä on trendikästä geometrisuutta. Vilma-matto on kotimaisen Formen mallistosta, 275 e, Stockmann.

Valaisin ja laatikostot

Pikkulaatikot ovat tarpeen papereiden ja pikkutavaran säilyttämiseen, 14,90 e/kpl, Granit. Jieldén veikeä työvalaisin on ollut tuotannossa jo 1950-luvulta lähtien, 349 e, Vepsäläinen. Puinen pöytä-lokerikko, 32 e, Piironki.Säilytyslaatikot

Työpisteen ajelehtivat tavarat saa siististi piiloon pahvilaatikoihin. Säilytyslaatikkosetti, 35 e, Piironki.

Tuolit ja matto

Kepeät, vanhat pinnatuolit sopivat hyvin yhdistettäväksi talonpoikaiskalusteisiin, 120 e, Aarnes Design. Tikaun Bombroo-villamatto 120 x 170 cm, 569 e, Tikau. Bo Conceptin London-tuolin istuin on verhoiltu huovalla, jalka on tammea, 280 e, Bo Concept.

Jatkojohto

Työpöydän luona tarvitaan sähköpistokkeita. Jatkojohto voi olla myös iloisen värikäs, 19 e, Johtoi.

Teksti: Anna-Kaisa Huusko
Kuvat: Mirva Kakko ja valmistajat

Kiinnostuitko? Tilaa Viva-lehti

X