Päivän horoskooppi perjantai 22.3. – Lue, mitä tähdet lupaavat päivääsi!

Päivän horoskooppi perjantai 22.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Päivän horoskooppi enteilee, millainen on tämä perjantai.

Päivän horoskooppi perjantai 22.3. – Mitä tänään on luvassa tähtimerkillesi? Horoskooppi ennustaa käänteet.
Teksti:
Paula Joentaus

Horoskooppi ennakoi, millainen päivä eläinradan merkillesi on tiedossa!

OINAS

Jollekin unelmallesi näytetään nyt vihreää valoa. Panosta kunnolla suunnitteluvaiheeseen ja kiinnitä huomiota yksityiskohtiin, niin hanke saa ansaitsemansa vahvan alun.

HÄRKÄ

Tunteet vievät tänään voiton järjestä, mikä onkin mainio asia. Se saattaa tuoda elämääsi jotain sellaista hienoa ja ihanaa, jolle et muulloin olisi avannut ovea.

KAKSONEN

Ruoki luovuuttasi ja pidä mielesi ja kehosi aktiivisina. Muutoin valtava energiasi saattaa purkautua impulsiivisina tempauksina, joita ihmettelet itsekin jälkeenpäin.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

RAPU

Avarakatseisuutesi ja empaattisuutesi avulla pystyt toimimaan sovittelijana muiden tulehtuneissa väleissä. Sinulla on nyt ainutlaatuinen kyky saada luotua yhteyksiä.

LEIJONA

Ihmissuhteissa tapahtuu muutoksia. Saatat nähdä jonkin henkilön aivan uudessa valossa tai joku, joka on arvostellut valintojasi tai epäillyt kykyjäsi, asettuu taaksesi.

NEITSYT

Jokin eteesi tuleva ongelma houkuttelee parhaat puolesi esiin. Osaat kiinnittää huomiota asioihin, jotka jäävät muilta huomaamatta, ja selätät haasteet yhden kerrallaan.

Lue myös: Täältä näet kaikki päivä- ja viikkohoroskoopit, jotta tiedät mitä lähipäivinä on luvassa!

Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi!
Mietitkö, mitä lähipäivinä on luvassa? Lue Seuran viikkohoroskoopit tai päivän horoskoopit selvittääksesi! © Seura / Otavamedia

VAAKA

Elämässäsi on nyt liikkuvia osia tai muutoksia, etkä pysty vielä näkemään mihin ne johtavat. Huolehtimisen sijaan kannattaa omaksua utelias ja luottavainen asenne.

SKORPIONI

Saatat hämmästyä huomatessasi, miten vähällä vaivalla asiat nyt menevät eteenpäin. Se kertoo siitä, että olet oikealla tiellä, ja että myös muilta löytyy uskoa sinuun.

JOUSIMIES

Jonkinlainen matka tai irtiotto voi nyt olla ajankohtainen. Maisemanvaihdos tekeekin sinulle nyt hyvää. Jokin erityisen kiinnostava kohtaaminenkin saattaa odottaa.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

KAURIS

Huolehtiaksesi hyvinvoinnistasi sinun on tärkeää löytää elämääsi tasapaino. Pohdi mitä nyt kaipaat. Kunnioita tarpeitasi, olivatpa ne sitten aikaa harrastuksillesi tai lepoa.

VESIMIES

Jokin yllätys tai odottamaton sattumus värittää päivääsi, ja voi muuttaa sen kulkua paljonkin. Olet nopea sopeutumaan ja osaat ottaa tilanteista ilon ja hyödyn irti.

KALAT

Sinulla on onnea rahaan liittyvissä asioissa, ja teet ehkä erityisen onnistuneet kaupat. Silmäkulmassasi on pilkettä, ja olet elementissäsi siellä missä pidetään hauskaa.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X