Seuran horoskooppi 26.10.–1.11. – Hyvää syntymäpäivää, Eero Huovinen!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Piispa Eero Huovinen viettää 78-vuotissyntymäpäiväänsä 27. lokakuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Piispa Eero Huovinen on syntynyt 27.10.1944. Onnea Eero ja muut merkkipäivää viettävät!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Piispa Eero Huovinen viettää 78-vuotissyntymäpäiväänsä 27. lokakuuta.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin. Iloista merkkipäivää, Eero Huovinen!

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Asiat luistavat hyvin niin velvollisuuksien kuin vapaa-ajankin suhteen. Ainoa ongelma voi olla runsaudenpula kaiken kiinnostavan tekemisen keskellä. Jakso on loistava myös rakkauden ja romantiikan näkökulmasta. Vakiintuneet löytävät uusia puolia kumppanistaan, ja kumppania kaipaavan kannattaa ehdottomasti hakeutua sinne, missä tapahtuu.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Ole valpas, tarkkaile, mitä ympärilläsi tapahtuu ja opettele lukemaan myös rivien välistä. Saat paljon tietoa, joka on tärkeää tulevaisuutesi kannalta, mutta se tarjoillaan pieninä hippusina ja ehkä hivenen arvoituksellisessa muodossa, joten se ei aukea heti. Kun hetki on oikea, palaset loksahtavat kohdalleen.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Ystävyys ja rakkaus ovat jakson mehevä ja antoisa teema. Tämä on sinulle myös otollista aikaa opetella ilmaisemaan tunteitasi ja sisintäsi ­avoimemmin. Saatat nyt löytää hengen­heimolaisen, jonka kanssa tulevaisuus näyttää kiinnostavalta seikkailulta. Hän tuo tullessaan aimo annoksen iloa ja rohkeutta elämääsi.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Saatat potea epämääräistä tyytymättömyyttä, jonka purat läheisiisi tai impulsiiviseen käytökseen. Kuitenkin se, joka eniten voi vaikuttaa elämääsi ja mielialoihisi, olet sinä itse. Ryhdistäydy, pohdi, mistä kenkä puristaa ja myönnä rehellisesti, jos olet toiminut tai valinnut väärin. Paljon on omissa käsissäsi.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Osaat tuoda parhaat puolesi esiin pehmeästi ja viehättävästi, vaikka pinnan alla tahtosi on raudanluja ja ajattelusi veitsenterävää. Sinulla on nyt loistava tilaisuus viedä asioita haluamaasi suuntaan, sillä osaat sulkea häiriötekijät ulkopuolelle ja erotat poikkeuksellisen tarkasti olennaisen epäolennaisesta.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Vauhtisi kiihtyy, mutta se ei ole pelkästään hyvä, sillä myös mielialasi ja kiinnostuksen kohteesi vaihtuvat nopeasti. Niinpä saatatkin yhtäkkiä huomata, että käsissäsi on monta aloitettua projektia, joiden loppuun saattaminen ei enää kiinnostakaan. Myös äkki-ihastumiset ovat nyt mahdollisia. Maltti on valttia.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Ihmissuhteissa voi esiintyä jännitteitä. Odotuksesi jonkun suhteen eivät ehkä täyty. Sen sijaan että purkaisit pettymystäsi häneen, mieti, olivatko odotuksesi alun alkaenkaan reiluja tai realistisia. Empatia on avain yhteisymmärryksen löytymiseen. Tarjoa luovuudellesi uusia purkautumisväyliä ja muista huumori.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Jakso on vilkas varsinkin sosiaalisen elämän kannalta. Tuttavapiirisi saattaa kasvaa tai suhteesi erääseen jo ennestään elämässäsi olevaan henkilöön voi syventyä. Saatat nyt löytää uusia, yllättäviäkin kiinnostuksen kohteita ja olet valmis kokeilemaan ennakkoluulottomasti asioita, joita olet aiemmin vältellyt.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Omaksut ja välität tietoa nyt tavallista tehokkaammin. Tilanteissa, joissa muilla menee sormi suuhun, sinä tiedät, miten tulee toimia. Roolisi kasvaa jakson edetessä, ja päädyt jonkinlaiseksi johtajaksi tai tiennäyttäjäksi, halusit tai et. Itsevarmuutesi lisääntyy huomatessasi, että pärjäät paremmin kuin hyvin.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Jos olet ollut epävarma sen suhteen, mitä haluat tai miten sinun kannattaisi toimia, alkava jakso tarjoaa sinulle vastauksen. Energiasi on hyvin vahvaa ja mielesi kirkas. Uskallat tuoda rohkeasti julki mielipiteesi ja puolustaa niitä jämäkästi. Mikäli päätät jotain, läheistesikään on mahdotonta kääntää päätäsi.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Ajatuksesi leikkaa kuin partaveitsi, ja osaat pukea mietteesi sanoiksi vakuuttavasti niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Jos haluat vaikuttaa muiden mielipiteisiin, saada tukea hankkeellesi tai tehdä vaikutuksen kiinnostavaan henkilöön, voit luottaa sanojesi mahtiin. Jokin rahaan liittyvä asia ilahduttaa.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Sinussa on aimo annos karismaa, joka antaa esiintymiseesi kiinnostavuutta ja uskottavuutta. Moni haluaa kuulla mielipiteesi tai ­saada sinut puhumaan puolestaan. Sinulla on nyt tavallista suuremmat mahdollisuudet vaikuttaa paitsi omiin asioihisi myös muiden elämään. Saatat kiinnostua myös hyväntekeväisyydestä.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Lokakuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi lokakuu 2022

Lokakuun horoskooppi kertoo, mitä tässä kuussa on luvassa. © iStock

X