Seuran horoskooppi 16.11-22.11. – Hyvää syntymäpäivää, Sanna Marin!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Suomen pääministeri Sanna Marin viettää 37-vuotissyntymäpäiväänsä 16. marraskuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Sanna Marin viettää syntymäpäiväänsä 23. marraskuuta. Hyvää juhlapäivää ja muut merkkipäiviään viettävät!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Suomen pääministeri Sanna Marin viettää 37-vuotissyntymäpäiväänsä 16. marraskuuta.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin. Iloista merkkipäivää, Suomen pääministeri Sanna Marin!

Oinas (21.3.–19.4.)

Ystävyyssuhteet, erilaiset kumppanuudet, verkostoituminen ja kaikenlainen kaupankäynti kuuluvat jakson keskeisiin teemoihin. Joku voi nyt saada sinut tuntemaan olosi epävarmaksi tai ujoksi, mutta juuri häneen sinun kannattaa nyt pyrkiä tutustumaan. Hän auttaa sinua kasvamaan ja rohkaisee näkemään potentiaalisi.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Marraskuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi marraskuu 2022

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä marraskuussa on luvassa. © iStock

Härkä (20.4.–20.5.)

Sosiaalinen elämäsi on vireää ja antoisaa. Jos sinulla joskus onkin taipumusta raskasmielisyyteen, nyt suhtaudut itseesi ja elämään kevyesti. Osallistut antaumuksella syvällisiin keskusteluihin ja olet antelias ja kekseliäs myös romantiikan saralla. Jos innostut nyt järjestämään kutsut, ne ovat varma menestys.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Jokin kohtaamasi pettymys tai takaisku voi olla mitä parhain lahja valepuvussa, mutta nyt et tietenkään osaa iloita siitä. Voit kuitenkin lohduttautua sillä, että mikä tahansa nyt meneekin mönkään, se tapahtuu hyvästä syystä, joka valkenee sinulle myöhemmin. Panosta elämän pieniin nautintoihin ja muista huumori.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Rapu (21.6.–22.7.)

Sinulla on suurempi rooli jonkun henkilön elämänpolulla kuin arvaatkaan. Osaat valita sanasi oikein ja välittää toivoa ja uskoa paremmasta. Rauhallinen seurasi muodostaa uupuneelle kanssakulkijalle rauhallisen sataman, jossa kerätä voimia. Itse olet hyvässä vireessä ja innostut ehkä aloittamaan jotain uutta.

Leijona (23.7.–22.8.)

Etenkin väsyneenä tai stressaantuneena olet altis tekemään kärpäsistä härkäsiä tai heittäytymään muuten turhan dramaattiseksi, mikä nakertaa voimiasi entisestään, jolloin kierre on valmis. Yritä päästä irti kontrollin tarpeestasi ja suhtautua asioihin rennommin. Vietä aikaa perheen ja ystävien kanssa. Se maadoittaa.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Kuhinaa riittää, ja sinua revitään moneen suuntaan. Vaikka nautitkin siitä, että koet itsesi tarpeelliseksi, nyt ei kannata suostua aivan jokaiseen pyyntöön, sillä muuten olet vaarassa hukata oman punaisen lankasi ja arvokasta aikaa, jonka voisit käyttää hyvinvointisi tai hankkeidesi kannalta hedelmällisemmin.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

Vaaka (23.9.–23.10.)

Olet erittäin innokas menemään eteenpäin ja uudistamaan elämääsi rivakastikin, mutta vauhdista ei ole hyötyä, jos suunta on väärä. Älä siis tee muutoksia pelkän vaihtelun vuoksi vaan mieti, mihin niillä tähtäät ja mikä on realistinen aikataulu niiden toteuttamiselle. Testaa ajatuksiasi henkilöön, johon luotat.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Joudut jonkinlaiseen testiin mutta selviät haasteesta kunnialla. Älä kuitenkaan erehdy pitämään itseäsi koneena. On hyvä pitää mielessä, että jos olet venynyt kovasti, tarvitset vastapainoksi myös iloa, rentoutta ja vapautta. Ihmissuhteet antavat nyt paljon, ja erityisesti jokin niistä voi osoittaa syvenemisen merkkejä.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Menosi on tahmeaa, ja virheitä tulee tavallista enemmän. Kyse voi olla silkasta uupumisesta ja levon tarpeesta. Älä vaadi itseltäsi mahdottomia vaan anna itsellesi lupa ottaa rennommin. Sama pätee ihmissuhteisiin. Vietä aikaa yksin tai vain sellaisten henkilöiden kanssa, joiden seuraa antaa eikä vie energiaa.

Kauris (22.12.–19.1.)

Joku koettaa provosoida sinua tai kyseenalaistaa pyrkimyksiäsi. Viittaa hänen härnäysyrityksilleen kintaalla, sillä et ole hänelle selityksiä velkaa. Lisäksi sinulla on parempaakin käyttöä ajallesi ja energiallesi kuin turha nokittelu. Toimi omien arvojesi ja periaatteidesi mukaan. Itsevarmuutesi kohoaa.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Oletko ollut sokea jonkun henkilön tai jonkin asian suhteen tai katsellut maailmaa ruusunpunaisten lasien läpi? Nyt on aika kohdata totuus ja myöntää, jos olet ollut liian hyväuskoinen. Siltoja ei ole tarpeen polttaa takanaan, mutta uusia polkuja ja vaihtoehtoja on hyvä ryhtyä miettimään. Puolusta itseäsi ja rajojasi.

Kalat (19.2.–20.3.)

Sinulta, kuten muiltakin, vaaditaan nyt kärsivällisyyttä ja uskoa omaan asiaasi. Vaikka asiat eivät näennäisesti juurikaan etenisi, paljon tapahtuu pinnan alla. Käynnistynyt prosessi on voimakas ja myllertää elämääsi uusiksi joltain osin, mutta muista, ettet ole siinä matkustajan vaan kuljettajan paikalla.

X