Seuran viikkohoroskooppi 13.3–19.3. – Paljon onnea, Ilkka Koivula!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Ilkka Koivula viettää 58-vuotissyntymäpäiväänsä 16. maaliskuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Viikkohoroskooppi ennustaa tulevan ja onnittelee sankareita! Paljon onnea Ilkka Koivula ja muut päivänsankarit! 

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Ilkka Koivula viettää 58-vuotissyntymäpäiväänsä 16. maaliskuuta.
Teksti:
Paula Joentaus

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat lähipäiviin. Iloista merkkipäivää näyttelijä Ilkka Koivula!

Kalat (19.2.–20.3.)

Pääset nyt korjaamaan aiemmin kylvämiesi siementen satoa. On tärkeää tiedostaa, että kaikki nyt elämääsi tuleva hyvä ei tipahda syliisi itsestään vaan on seurausta omista aloitteistasi ja vaivannäöstäsi ja muiden hankkeillesi tarjoamasta tuesta. Se vahvistaa uskoasi siihen, että pystyt vaikuttamaan asioihin.

Oinas (21.3.–19.4.)

Jokin hämmennystä tai jännitteitä aiheuttanut tilanne nousee taas esiin, mutta tällä kertaa osaat lähestyä sitä uudesta näkökulmasta. Näet ongelman alkusyyt ja osaat pureutua niihin. Jakso on ratkaisujen aikaa, ja jokin suoranainen läpimurtokin voi olla ajankohtainen. Ihmis­suhteissasi tapahtuu lähentymistä.

Härkä (20.4.–20.5.)

Jakso suosii kaikenlaisia uusia aloituksia. Ne voivat olla henkilökohtaisia hankkeitasi tai ­yhteistyöprojekteja. Suhteet nousevat myös ­jakson keskiöön, ja niistä on paljon paitsi iloa myös hyötyä. Olet hyvin vakuuttava ja periksi­antamaton, kun pääset puuhaamaan merkityksellisiksi kokemiesi asioiden parissa.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Jokin vaihe elämässäsi on tullut päätökseen, ja on aika suunnata katse eteenpäin. Mielesi on sekoitus vakaita aikeita ja ilkikurisuutta, ja muiden on vaikea tietää, oletko tosissasi vai et. Ehkä et vielä itsekään tiedä, mitä haluat ja mihin olet ryhtymässä, ja leikittelet erilaisilla ideoilla ja suunnitelmilla.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

Rapu (21.6.–22.7.)

Haluat nyt hieman tomuttaa elämääsi, luopua sellaisesta, mikä on käynyt tarpeettomaksi ja tehdä tilaa uudelle. Saatat nyt innostua vaihtamaan maisemaa niin henkisesti kuin ­konkreettisestikin. Uudet ajatukset ja mie­lenkiinnon kohteet voivat viedä mennessään, ja olet valmis astumaan mukavuusalueesi ulkopuolelle.

Leijona (23.7.–22.8.)

Painit nyt isojen kysymysten parissa. Pintaan saattaa nousta muistoja tai kipeitäkin asioita, jotka voivat vetää mieltäsi matalaksi. Älä yritä torjua tunteita, vaan tutki niitä avoimin mielin. Ne eivät upota sinua syvyyksiin vaan palkitsevat jollain hienolla oivalluksella. Jakson loppu on jo paljon kevyempi.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Ihmissuhteet ovat jakson keskiössä, ja niissä ­tapahtuu liikehdintää. Kyse ei aina ole yhtäkki­sistä muutoksista. Murros on voinut olla käyn­nissä jo pitkään, mutta nyt asiat tulevat pisteeseen, joka pakottaa reagoimaan niihin. Tosin myös äkki-ihastuminen voi iskeä, tai saatat löytää uuden hengenheimolaisen.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Olet tavallista päättäväisempi ja rohkeampi, ja haluat tehdä asiat omalla tavallasi. Et kaihda pieniä riskejäkään, ja saatat tehdä nopeita ratkaisuja. Elät jonkinlaista etsikkoaikaa ja koet tärkeäksi, että toimiasi ei yritetä ohjailla tai rajoittaa. Kun saat toteuttaa itseäsi, alat kukoistaa ja löydät mielenrauhan.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Jokin pulma tai arvoitus ratkeaa, mikä vapauttaa runsaasti voimavaroja. Jakso sisältää kepeitä ja hauskoja kohtaamisia, eikä olisi mahdotonta, jos tulinen romanssikin saisi nyt alkunsa. Sinussa on villiä vetovoimaa ja saat osaksesi kiinnostunutta huomiota. Rahkeesi riittävät halutessasi isoihinkin siirtoihin.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Vauhtisi on tavallista maltillisempaa, ja viihdyt hyvin aloillasi kotosalla. Seuraelämä ei nyt viekoittele, mutta kiinnostavat keskustelut tai rento yhdessäolo pienellä tutulla porukalla maistuvat kyllä. Et ole nyt romanttisimmillasi, mutta vakiintuneiden suhteessa on kuitenkin paljon lämpöä ja toverillisuutta.

Kauris (22.12.–19.1.)

Sinun kannattaa pitää elämäsi mahdollisimman yksinkertaisena eikä varsinkaan lähteä mukaan draamaan, johon sinua houkutellaan. Jokin asia tai muutos, joka on myllertänyt elämääsi joskus aiemminkin, nousee taas ajankohtaiseksi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse reagoida siihen, ellet itse halua. Ystävyys kukoistaa.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Saatat vaikuttaa päällisin puolin tyynen rauhalliselta, mutta pinnan alla porisee. Sinulla on nyt taipumusta kyseenalaistaa ehkä liikaakin asioiden nykytilaa, ja saatat hautoa ajatuksia tai punoa suunnitelmia, joilla ei ole liiemmin tekemistä todellisuuden kanssa. Puhu ajatuksistasi ääneen, se antaa selkeyttä.

Lue myös: Joko viikkohoroskooppi on luettu? Tämä päivän horoskooppi kertoo, mitä tänään tapahtuu!

Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi!
Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi! © iStock
X