Seuran viikkohoroskooppi 6.3–12.3. – Paljon onnea, Raimo Helminen!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Raimo Helminen viettää 60-vuotissyntymäpäiväänsä 11. maaliskuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Viikkohoroskooppi ennustaa tulevan ja onnittelee sankareita! Paljon onnea Raimo Helminen ja muut päivänsankarit! 

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Raimo Helminen viettää 60-vuotissyntymäpäiväänsä 11. maaliskuuta.
(Päivitetty: )
Teksti:
Paula Joentaus

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat lähipäiviin. Iloista merkkipäivää jääkiekkovalmentaja Raimo Helminen!

Kalat (19.2.–20.3.)

Saat nyt oivalluksia, jotka auttavat sinua tekemään itsellesi sopivia päätöksiä tai poikivat ideoita, joista on iloa ja hyötyä itsesi lisäksi muillekin. On tär­keää, ettet väheksy osaamistasi ja vaikutusvaltaasi, vaan uskallat tuoda ajatuksiasi julki. Niissä on syvyyttä ja viisautta, joka on jakamisen arvoista.

Oinas (21.3.–19.4.)

Panet nyt tavallistakin jämäkämmin stopin yrityksille puuttua ratkaisuihisi tai anastaa kallista aikaasi joutavuuksiin. Jakso suosii verkkojen vesille laskemista monessakin mielessä. Aloituksia kannattaa viritellä ja suunnitelmia punoa. Kärsivällisyyttä kuitenkin tarvitaan. Tositoimiin pääset vasta myöhemmin.

Härkä (20.4.–20.5.)

Taitosi pääsevät parrasvaloihin. Ota tilanteesta ilo ja hyöty irti. Jakso tuo elämääsi uusia tuttavuuksia, ja verkostoituminen onkin yksi sen keskeisistä teemoista. Toinen on yhteistyö. Saatat löytää uuden kumppanin, jonka kanssa tekemisiisi tulee uutta puhtia ja riemua. Herätät myös romanttista kiinnostusta.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Käännät uuden lehden elämässäsi, ja tuuletat pölyjä monella elämän osa-alueella. Jonkin on aika mennä, jotta uudelle tulee tilaa. Muutokset sujuvat kuitenkin luontevasti ja ilman itkua ja hammasten kiristelyä. Tekemisissäsi on iloa ja kepeyttä, joka tarttuu muihinkin. Olet elävä esimerkki eteenpäinmenosta.

Rapu (21.6.–22.7.)

Suhtaudut nöyrästi asioihin, joita haluat oppia tai ymmärtää. Olet valmis kartuttamaan tietojasi paneutuen niihin syvällisesti tai antamalla kokeneemman neuvoa ja opettaa. Saatat innostua ilmoittautumaan kurssille tai liittymään harrastusryhmään. Seuraelämä jää vähemmälle, mutta pitkästymisestä ei ole pelkoa.

Leijona (23.7.–22.8.)

Sinulla on hyvä mahdollisuus menestyä ja saada haluamasi, mutta tavoitetta kannattaa lähestyä pehmein keinoin ja nöyrin mielin. Turha ylpeys tai liian itsevarmat otteet voivat muuttua kompastuskiviksi. Jakso palkitsee monin tavoin, kunhan olet vastaanottavainen yllätyksille ja valmis tarvittaessa joustamaan.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Ihmissuhteissasi tapahtuu edistymistä. Orastava romanssi voi puhjeta täyteen roihuun, tuttavuus syventyä ystävyydeksi tai yhteistyökumppanuus alkaa toimia aiempaa sujuvammin. Suuntasi on muutenkin eteenpäin. Olet valmis kokeilemaan uusia asioita ja astumaan suurempiin saappaisiin. Raikkaat tuulet puhaltavat.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Mikäli elämäsi on ollut joutilasta ja leppoisaa, nyt siihen tulee vauhtia ja toimintaa. Vaihtelu tekee hyvää ja herättää uteliaisuutesi ja tarmokkuutesi. Saatat käynnistää jonkin uuden hankkeen, tutustua uusiin ihmisiin tai aloittaa kuntokuurin. Olet aktiivinen ja aloitteellinen, myös romanttisessa mielessä.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Jakso sisältää paljon hauskanpitoa ja antoisia kohtaamisia ja täyttää sinut energialla. Sinulla on voimavaroja aloittaa uusia hankkeita ja tehdä muutoksia, jotka kohentavat elämäsi laatua ja vastaavat toiveitasi ja tarpeitasi. Muiden silmissä olet varsin vetovoimainen, joten seurasta ei taatusti tule pulaa.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

Jousimies (23.11.–21.12.)

Energiasi on nyt hyvin vahvaa, mutta poukkoilevaa. Sinun kannattaa asettaa tekemisillesi selkeät rajat tai tavoite, ja laatia budjetti, joiden puitteissa voit temmeltää ja toteuttaa itseäsi. Muuten on olemassa vaara, että viiletät siellä täällä, kunnes uuvut vain huomataksesi, ettei käteen jäänyt juuri mitään.

Kauris (22.12.–19.1.)

Olet tavallista rohkeampi ja itsevarmempi, ja suunnittelet ehkä uusia aluevaltauksia. Sinua ei yleensä tarvitse toppuutella, sillä olet maltillinen ja harkitseva, mutta nyt moposi lähtee helposti keulimaan, ja saatat yliarvioida resurssiesi riittävyyden. Kunhan pidät tämän mielessä, voit tehdä hienoja siirtoja.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Olet tavallista herkempi muiden mielipiteille, mutta menet metsään, mikäli alat vilkuilla liikaa sivuillesi tai yrität olla mieliksi muille. Ole uskollinen omille tavoitteillesi ja ideoillesi. Luovuutesi ja ennakkoluulottomuutesi ovat voimavara, jota ei kannata luovuttaa toisten käsiin. Jakson loppu yllättää.

Lue myös: Joko viikkohoroskooppi on luettu? Tämä päivän horoskooppi kertoo, mitä tänään tapahtuu!

Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi!
Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi! © iStock
X