Testissä miesten kasvovoiteet: Miehenkin iho kaipaa kosteutusta – Valitse sopiva kasvovoide

Jaa artikkeli
Testissä miesten kasvovoiteet
© Valmistajat © Valmistajat
Hyvä kasvovoide kosteuttaa, kirkastaa ja imeytyy nopeasti. Testasimme miesten kasvovoiteet. Lue, millaista palautetta testaajat antavat kasvovoiteista.

1. Clinique For Men Maximum Hydrator -kasvovoide / 36  €

Kasvovoide levittyy hyvin ja imeytyy ihoon melko nopeasti. Se on myös riittoisaa. Tuote lupaa, että ajan kanssa ihon kyky sitoa kosteutta vahvistuu ja kosteus säilyy pitempään.

Kokemukseni oli päinvastainen. Ihoni tuntui kuivuvan hieman nopeammin kuin aiemmin käyttämilläni voiteilla. Kuivumisen tunteesta huolimatta iho tuli sileäksi ja tuntui pehmeältä ja virkistyneeltä.

Kaipasin vähemmän tuoksua ja enemmän kosteuttavuutta. En ostaisi, kasvovoide on hieman liian kallis.

Testaaja: Arthur, 41

2. Baume intérgral no. 1 / 55 €

Olen käyttänyt ihovoiteita pitkälti toistakymmentä vuotta, Baumen voide on uusi tuttavuus. Sen lupaus toimia all-in-one-tuotteena kasvojen kosteuttamisen lisäksi silmänympärysvoiteena sekä parranajobalsamina puhuttelee.

Lupauksensa ihon kosteuttamisesta ja kirkastamisesta Baume lunastaa erinomaisesti. Sitä kuluu kerralla vain muutama tippa ja silti vaikutus säilyy koko päivän. Iho tuntuu sileältä ja joustavalta. Imeytyvyys voisi olla parempi. Tuoksun ottaisin pois.

Testaaja: Simo, 53

3. L’oréal paris men expert vita lift 5 actions Anti-Age-kosteusvoide / 13,50 €

En ole aiemmin käyttänyt kasvovoiteita. En tiedä, minkälainen ihotyyppini on, ehkä helposti rasvoittuva. Testivoide lupaa silottaa ryppyjä, mutta en huomannut käytön jälkeen eroa entiseen.

Ihon voide kosteutti lupauksensa mukaan, ja iho näytti kirkkaammalta ja tuntui hyvältä.

Rasvaamisen jälkeen kasvot tuntuivat erilaiselta. Voide levittyi ja imeytyi hyvin, pumppupulloa oli helppo käyttää. Voiteen tuoksukin miellytti. En silti aio hankkia voidetta, koska ei ole tarvetta käyttää.

Testaaja: Pasi, 40

4. Rokua face moisturizer / 55 €

Olen tottunut käyttämään kasvovoidetta saunan tai suihkun jälkeen. Testivoiteen tuoksu on kuin rahkasammalta nuuhkisi sienimetsässä. Riittoisantuntuinen voide on notkeaa, levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Iho tuntuu käytön jälkeen hyvältä.

Totuuden nimissä moni käyttämäni vähemmän brändätty, notkea ja hajustamaton perusvoide ajaa saman asian. Pakkaus on tyylikäs musta lasipurkki, jossa puinen kansi. Kasvovoide kelpaa vaikka lahjaksi. Hinta on silti kova pikkupurkista.

Testaaja: Juha, 57

Lue myös: Hannu Luostarista, 67, luullaan viisikymppiseksi – Säännöllinen ihonhoitaminen on kannattanut: ”Huollatammehan me miehet autoja ja pyöriäkin”

Kotoa, kylpyhuoneen kaapin hyllyiltä löytyvät tuotteet Hannu Luostarisen ihonhoitoon.

Kotoa, kylpyhuoneen kaapin hyllyiltä löytyvät kasvovoide ja muut tuotteet Hannu Luostarisen ihonhoitoon. © Tommi Tuomi / Otavamedia

Artikkeli on julkaistu ensi kerran Kotilääkärissä 9/19.

Kiinnostuitko? Tilaa Kotilääkäri-lehti

X