Kantokiertue 2014: Kannattaako kantaa?

Kantokiertue 2014 Tula

Taapero kantorepussa? Menisikö jopa neljävuotias? Ja minä kantajana? Kantokiertue hyppää Isän pikajunaan.

Yksi kantoreppu kiertää blogista toiseen erilaisten perheiden testattavana. Tänä vuonna tempauksen teemana on isompien lasten kantaminen.

Isän pikajuna on mukana.

Kiertueen järjestävän Ipanainen-verkkokaupan blogissa osallisuuttani luonnehditaan seuraavasti:

Kiertueen anti-kantaja Oulusta. Sopiiko kantoreppuilu isojen lasten arkeen ollenkaan? Arki sujuu omalla vauhdillaan, vieläkö siihen jonkun repun ujuttaisi? Voisiko kantaminen olla isien juttu?

Niin, se jää nähtäväksi.

Tula-kantoreppu saapuu meille edellisestä etapistaan Kaksin kaunihimpi -blogista, joka on muuten yksi Kaksplussan uusista yhteisöblogeista.

Kiertueen järjestävälle Ipanaisen Annille täytyy antaa tunnustusta: olen tehnyt tiettäväksi, että ainakaan kantoliina ei ollut minun mielestäni millään tavalla luontevan tuntuinen järjestely ja muutenkin olen tässä blogissa suhtautunut moniin asioihin hyvin kriittisesti.  Yrittäjän luotto tuotteeseensa on kuitenkin niin kova, että hän uskalsi valita minutkin sitä arvioimaan.

Kun sain kysymyksen halukkuudestani osallistua kiertueeseen, mietin asiaa noin kaksi sekuntia ja vastasin myöntävästi. Ajatus minusta kanniskelemassa noita meidän isoja tyttöjä repussa tuntui niin hullulta, että pakko sitä on kokeilla.

Todellakin: mahtaisiko jopa kohta neljävuotias esikoinen vielä mahtua reppuun ja mitä hän itse kokemuksesta sanoisi?

Postista tuli ilmoitus, että lähetys on saapunut. Kuinkahan tässä käy?

Vastauksia saataneen seuraavan parin viikon kuluessa.

*************

En saa testistä mitään taloudellista hyötyä tai tuotteita omakseni.

Lue myös:
Bondagehommia

Aiheesta internetissä:
Ipanainen: Kantokiertue 2014
Kaksin kaunihimpi: Aina ilman autoa
Kaksplussan blogit

*************

Isän pikajuna Facebookissa | Bloggaaja Twitterissä

Isän pikajuna Bloglovinissa | Isän pikajuna Blogilistalla

Kommentointi

Mielenkiinnolla odotan miten teillä sujuu, oma (melkein) neljävuotiaani on ollut kannettavana syntymästään asti, kasvanut reppuselässä. 😀

Ensimmäisenä päivänä kumpikaan ei suostunut edes kokeilemaan. Itselleni mallailin päälle, mutta eipä tuosta mitään osaa sanoa ennen kuin saa jotakin taakkaa. Ehkäpä huomenna…

Eikä kantamisen tarvitse olla minkään ideologian mukaista tai kiertueen päätteeksi ei tarvitse todeta, että tästä nyt tuli teidän arkipäivää. Se on hienoa, että uskalsit lähteä mukaan kokeilemaan! Ennakkoluulottomuudesta pointsit!

Jees. Kohta taas houkutellaan, josko edes toinen typyköistä rohkenisi reppuun.