Yllätysnimi Fennovoiman osakkaaksi? Suomalaismiljonääri haluaa mukaan!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Suomalaismiljonääri haluaa osakkaaksi Fennovoimaan

Suomalaismiljonääri haluaa osakkaaksi FennovoimaanPelastaako suomalaismiljonääri vastatuulessa olevan ydinvoimalahankkeen?

Pyhäjoelle suunnitellun ydinvoimalan kohtalo on ollut vaakalaudalla. Hanketta päsmäröivän Fennovoiman merkilliset omistuskuviot ovat saaneet monet vaatimaan jopa luopumista koko ydinvoimalan rakentamisesta. Yhtiön uudeksi osakkaaksi hiljattain löydetyn kroatialaisyhtiö Migrit Solarna Energijan arvellaan olevan venäläisohjauksessa, mikä tekee siitä epäkelvon osallistujan.

Viimeksi eilen kummasteltiin omituista tiedotetta, jossa yhtiön nimissä esiintyi joku Gmail-sähköpostiosoitteesta käsin operoiva tyyppi. Helsingin Sanomat tiesi myös kertoa, että tiedotteessa mainitun toisen sähköpostiosoitteen domain johti kokoomusnuorten espoolaisen paikallisyhdistyksen sivuille.

Vähän on arveluttavaa. Ei taida olla kroatialaisfirmasta tähän hommaan. Jos ydinvoimaa kerran on pakko rakentaa, pitäisi asia pystyä hoitamaan siten, että se kestäisi edes auttavasti päivän valon.

Minä uhraudun: olenhan pohjimmiltani isänmaallinen ihminen. Lähden mukaan Pyhäjoen ydinvoimahankkeeseen huomattavalla sijoituksella.

Huomasin nimittäin juuri, että minähän olen äveriäs mies. Saamani sähköpostin mukaan minua odottaa ulkomailla mittava perintö. En tiedä tarkemmin missä, mutta miljoonia siellä on.

Ehkä yksin sillä summalla ei vielä koko ydinvoimahanketta pelasteta, mutta askel oikeaan suuntaan se on sekin, jos minä vaikka sen kymmenenkin miljoonaa sijoittaisin. Lopuilla rahoilla ajattelin ostaa sen ympäri maailmaa seilaavan autokaupan tolpan. Sen voisi sijoittaa vaikka Tuuriin.

Rahat eivät tosin ole aivan vielä konkreettisesti hallussani, mutta tuskin tässä enää kauaa voi mennä. Lähetin jo ilmeisen traagisesti kuolleen Dema Emil Korhosen kuolinpesää hoitavalle asianajaja Alvis Hilbasinille sähköpostia, jossa kyselin, kuinka asiassa tulee edetä. Eivätköhän ne rahat jo kohta ole Suomessa ja sijoitettavissa. Kyse lienee enää pelkistä muodollisuuksista. Asiaa voidaan pitää siltä osin selvänä ja sovittuna.

Ettekö usko? Minusta tämä vaikuttaa oikein luotettavalta. Liitän vielä alle todistusaineistoksi tähän saakka asian tietämiltä käydyn kirjeenvaihdon.

*************

rakkaimmat,

Lähetin tämän kirjeen sinulle kuukausi sitten, mutta en ole varma, jos olet saanut sen. Ja koska en kuullut sinusta, päätin lähettää sen sinulle uudestaan.

Olen asianajaja Alvis Hilbasin, henkilökohtainen asianajaja myöhään Mr. Dema Emil Korhonen ennen hänen onneton kuolemaansa perheensä kanssa. Olen saanut toimeksiannon pankkinsa antamaan lähiomaisille hänen rahasto (US $ 13,580,000.00), ja siksi olen teihin yhteyttä. Kun minun epäonnistuneet löytää mitään hänen sukulaisensa, päätin ottaa sinuun yhteyttä. Ota takaisin minulle kautta omasähköpostiosoite (barristeralvis511@gmail.com) niin, että annan teille lisätietoja tästä tapahtuman. Odotan pikimmin myönteinen vastaus.

Ystävällisin terveisin,
Avustajanaan Alvis Hilbasin.

*************

Heippa

Kuinka tässä asiassa tulisi edetä? Tarvitsisin rahat pian. Minulla olisi tuottoisa sijoitus kiikarissa.

Terveisin
Jussi

*************

Kerro ydinvoimalafarssin uudesta kohukäänteestä kavereillesikin: jaa tämä kirjoitus Facebookissa klikkaamalla tässä.

Aiheesta internetissä:

Voimaosakeyhtiö SF: Migrit Solarna Energija: Fennovoimaan kannattaa investoida (6.7.2015)

Helsingin Sanomat: Erikoinen Fennovoima-tiedottaminen jatkuu: johtajalla Gmail-sähköposti, verkko-osoite vie kokoomuksen sivuille (6.7.2015)

*************

Isän pikajuna Facebookissa | Näin seuraat blogia Facebookissa

Bloggaaja Twitterissä

X