Tampereen huivi-idiootit pieksivät miehen

Jaa artikkeliTilaa Seura
Väkivalta ei ole hyväksyttävää.

nyrkkiNaamioituneiden pahoinpitelijöiden toimet Tampereella eivät olleet oikeutettuja.

Huiveilla kasvonsa peittäneet henkilöt pahoinpitelivät joukolla miestä Tampereella perjantaina. Väkivalta jatkui, vaikka uhri oli kaatunut maahan. Pahoinpitely tapahtui rasismin vastaisessa mielenilmauksessa.

Tämä käy ilmi Iltalehden julkaisemasta videosta ja siihen liittyvästä jutusta.

Internet tiesi ja tiesi pian tapahtuneen jälkeen yksityiskohtia niin uhrista kuin tekijöistäkin sekä tapahtumista, joiden arveltiin johtaneen väkivaltaan. Lopputuloksen kannalta tämä on kuitenkin merkityksetöntä. Maassa makaavan pieksäminen ei ole perusteltavissa millään väkivallan oikeuttavalla syyllä*.

Sitä paitsi rasismi on niin tyhmää hommaa, että sitä voi ja pitää vastustaa avoimesti ilman naamioitumista.

* * *

– Missä viipyy nyt Korhosen paheksuva blogipäivitys? kyseltiin perjantaina (ja sanottiin samalla vähän muutakin, mikä ei ansaitse sen enempää huomiota.)

No, tässäpä se nyt on.

Olisin voinut näin tehdä nopeamminkin, jos vain olisin tiennyt, että minulta on ruvettu sellaista edellyttämään. En arvannut, että minä olen nykyään sellaisessa asemassa, että minun kuuluu tuomita tällaiset tapahtumat ja irtisanoutua jonkun tai joidenkin tekemisistä. Tällaiset vaatimukset tulivat tietooni vasta perjantain ja lauantain vastaisena yönä saamistani viesteistä.

Minä en edusta mitään puoluetta tai muuta poliittista järjestöä. En voi puhua minkään aatesuunnan tai kansanliikkeen nimissä. En voi irtisanoutua mistään kenenkään muun kuin itseni puolesta.

En yleensä julkaise tässä blogissa mitään sellaista, minkä voi sanoa muutamalla lauseella Facebookissa. Kutsuin julkisessa Facebook-päivityksessäni Tampereen huivityyppejä heti tuoreeltaan helvetin idiooteiksi.

Kuka vain on kiinnostunut, on tervetullut seuraamaan nopeammin ja lyhyemmin reagoivia Facebook-päivityksiäni. Kaveriksikin hyväksyn yleensä kaikki vähänkään oikealta ihmiseltä vaikuttavat. Kommentoidakin saa, kunhan käyttäytyy.

*Päivitys 3.10.2015 klo 23.15
Yhdessa rasismia ja fasismia vastaan -Facebook-sivulla julkaistiin lauantai-iltana toinen versio tapahtumista. Tämän version mukaan naamioituneiden henkilöiden kaltoin kohtelema henkilö olisi kuristanut toista henkilöä, minkä kerrotaan olleen syynä naamioituneiden käyttämään voimaan. Sivulla julkaistun version mukaan kuristusote olisi irrotettu vasta sillä hetkellä, kun Iltalehden julkaisemalla videolla näkyvä mukiloiminen oli loppunut.

Kun videon katsoo tämän tarinan valossa, vaikuttaa todellakin siltä, että mukiloidun miehen alla on toinen henkilö. Mahdollista kuristamista ei voi videolta todeta, mutta kokonaan ei voi pois sulkea sitäkään, että väkivallalle saattoi sittenkin olla pätevä syy, mikäli kyseessä oli kuristettavan puolustaminen.

Näin ollen on todettava ainakin sen verran, että on mahdollista, että väkivallalle oli kuin olikin hyväksyttävä syy.

Aiheesta internetissä:

Iltalehti: Video paljastaa: Rasismin vastustajat kävivät joukolla yhden miehen kimppuun (2.10.2015)

Iltalehti: Yle: Tampereen kahakan aloittajasta kiista (3.10.2015)

Yhdessä rasismia ja fasismia vastaan -Facebook-sivun versio tapahtuneesta (3.10.2015)

*************

Isän pikajuna Facebookissa | Näin seuraat blogia Facebookissa

Bloggaaja Twitterissä | Isän pikajuna Instagramissa

X