Heinolalainen kuntosali ei kaipaa uusia asiakkaita

Jaa artikkeliTilaa Seura
Kuntosali Valolinna ei kaipaa uusia asiakkaita.

Kuntosali Valolinna ei kaipaa uusia asiakkaita.Kuntosali Valolinna ei halua uusia asiakkaita. Lue asiaan liittyvät uudet käänteet tämän jutun lopussa olevista päivityksistä.

Heinolasta kantautuu iloisia talousuutisia. Paikallisen kuntosalin bisnekset rullaavat niin hyvin, että yhtään uutta asiakasta ei enää haluta. Kuntosali Valolinna julistaa ilosanomaa Facebook-sivuillaan.

– KUNTOSALI VALOLINNA PYSYY JATKOSSAKIN KOTIMAISENA SALINA. Ulkopuolisen tahon toimesta alueelle majoittuvat maahanmuuttajat eivät tule salille asiakkkaiksemme, koska kuntosalin jäsenmäärä on täynnä, yritys iloitsee.

Valolinna on kertonut asiasta myös lehti-ilmoituksella. Kuntosali Valolinnaa pyörittää kuntosalilaitteiden myyntiin ja huoltoon erikoistunut Gym Store Finland Oy.

Lienee syytä korostaa, että treenaajien kotimaisuudesta ilmoittamisessa kysymys ei ole rasismista. Kuntosalilla vain sattumoisin on valmiiksi jo niin paljon asiakkaita, että yhtään uutta ei oteta. Yhtä lailla sattumoisin jo jäsenyyden hankkineista asiakkaista kukaan ei ole ilmeisesti ulkomaalainen.

Treenihaluisen on siis ihonväriin ja etniseen taustaan katsomatta ihan turha mennä kolkuttelemaan Valolinnan ovia, jos jäsenyyttä ei ole jo valmiiksi plakkarissa. Jos kuntoaan haluaa kohennella, on hakeuduttava kilpailevan yrityksen asiakkaaksi.

Tällaisia iloisia talousuutisia sitä moni kaipaisi enemmänkin. Siitä on jo aikaa, kun viimeksi on uutisoitu liikeyrityksestä, joka ottaa oikein asiakseen julistaa, että se ei halua enää uusia asiakkaita.

Onneksi olkoon, Heinola. Siitä se talous nousee.

Päivitys 12.11.2015 klo 11.50
Yllä kuvakaappauksena näkyvä Facebook-päivitys katosi salaperäisesti kuntosali Valolinnan Facebook-sivuilta. Varmasti siihenkin joku pätevä syy on.

Päivitys 12.11.2015 klo 13.24
Kuntosali Valolinna julistaa salinsa kotimaisuutta edelleen kotisivuillaan. Linjaus siis pitää, vaikka Facebookista tieto poistuikin. Jostakin syystä yritys ei näe tarpeelliseksi korostaa kotisivuillaankaan, että salille ei kerta kaikkiaan oteta enää yhtään uutta jäsentä ihonväriin tai taustaan katsomatta, koska kaikki paikat on viety. Viestinnän ontuminen voidaan laskea varmastikin sen piikkiin, että yrityksen ydinosaaminen on muualla. Rasismistahan tässä ei tietenkään, kuten sanottua, ole kysymys.

Päivitys 12.11.2015 klo 14.10
Kuntosali Valolinnan sivu on jotenkin mystisesti kadonnut Facebookista kokonaan. Kysymyksessä on taatusti silkka erehdys, koska kyllähän vastuullinen yritys mielellään on vuorovaikutuksessa ympäröivän yhteiskunnan kanssa myös sosiaalisen median kautta. Korostettakoon edelleen, että Valolinnassa ei nähdä maahanmuuttajia siksi, että salia pyörittävä yritys olisi rasistinen, vaan siksi, että yritys ei halua yhtään uutta asiakasta, koska sillä on niitä jo ihan tarpeeksi.

Päivitys 12.11.2015 klo 16.48
Nyt myös Valolinnan verkkosivuilta on poistunut yllä kuvassa näkyvä teksti. Yritys ei ole kuitenkaan perunut aikaisempia puheitaan. Näin ollen treenihaluisten on edelleen syytä pitää mielessään aikaisemmin julkistetut tiedot, joiden mukaan kuntosali Valolinna ei halua enää yhtään uutta asiakasta. Kuntosaliharjoittelua halajavien on syytä kääntyä kilpailevien yritysten puoleen.

Jaa tämä kirjoitus Facebookissa klikkaamalla tässä.

Jaa tämä kirjoitus Twitterissä klikkaamalla tässä.

Aiheesta internetissä:

Kuntosali Valolinnan Facebook-päivitys (11.11.2015) (poistettu)

Yle: Yhdenvertaisuusvaltuutettu: Kuntosalin ilmoitus syrjivä (12.11.2015)

*************

Isän pikajuna Facebookissa | Näin seuraat blogia Facebookissa

Bloggaaja Twitterissä | Isän pikajuna Instagramissa

X