Kiemunki valehtelee tai ei tunnista itseään

Jaa artikkeliTilaa Seura
MV-lehden blogin profiilikuva on rajaus kuvasta, jossa Terhi Kiemunki poseeraa Tammerkosken rannalla.

MV-lehden blogin profiilikuva on rajaus kuvasta, jossa Terhi Kiemunki poseeraa Tammerkosken rannalla.Profiilikuva on rajaus Terhi Kiemungista Tammerkosken rannalla otetusta kuvasta.

Kohupersu Terhi Kiemunki on kiistänyt yhteytensä blogikirjoitukseen, joka johti hänestä tehtyyn rikosilmoitukseen, josta kertoi ensimmäisenä Saku Timonen Imagen blogissaan. Kiemunki on sanonut, että hän ei ole kirjoittanut rikosilmoitukseen johtanutta tekstiä. Kiemunki väitti MTV:lle, että ei tunne kirjoittajaa ja vaikutti olevan tietämätön myös siitä, kuka törkysivusto MV-lehden sivuilla julkaistavan blogin profiilikuvassa esiintyy.

– Bloggaajan käyttämässä profiilikuvassa näkyy naisen silmät ja hiuksia, joiden molempien väri täsmää omiisi, MTV esitti.
– Varmaan monella muullakin täsmää, Kiemunki vastasi.

Täsmää tietysti, mutta tässä tapauksessa täsmää kaikki muukin. Profiilikuvassa näkyvä rajaus silmistä ja hiuksista on peräisin kuvasta, jossa Terhi Kiemunki poseeraa Tammerkosken rannalla Tampereella.

Kuva on julkaistu vuonna 2014 Meidän maa -sivustolla galleriassa, jossa on paljon muitakin kuvia Terhi Kiemungista. Kuvissa Kiemunki muun muassa poseeraa Timo Soinin, Sampo Terhon ja Teuvo Hakkaraisen kaltaisten perussuomalaisvaikuttajien kanssa. Samaisesta galleriasta löytyy myös Terhi Kiemungin Facebook-profiilikuvana käyttämä otos, joka on otettu samassa paikassa kuin MV-lehden blogissa käytetty kuva.

Rikosilmoituksen Kiemungin kuvalla koristellusta blogista teki helsinkiläinen Jari Laine, joka on ollut jatkuvan häirinnän ja nettikiusaamisen kohteena sen jälkeen, kun sai viime itsenäisyyspäivänä osuman silmäänsä poliisin ampuman kumiluodin kappaleista. Lainetta on syytetty jatkuvasti erinäisistä rötöksistä ja hänestä on tehty pilkkavideoita, joita myös Kiemunki on levittänyt.

Rikosilmoitukseen johtaneessa blogikirjoituksessa Lainetta solvataan nimellä mainiten. Lainetta ei ole tuomittu mistään itsenäisyyspäivään liittyvistä tapahtumista, joten hänen ainoa syntinsä vaikuttaisi olevan se, että hän oli poliisin ammuksien tiellä.

Kiemunki jakoi rikosilmoitukseen johtaneen blogikirjoituksen Facebook-sivullaan vain neljä minuuttia sen jälkeen, kun se oli julkaistu MV-lehden sivuilla. Hänen kuvansa on kiistatta blogin profiilikuvassa.

Onhan se mahdollista, että Tampereen perussuomalaisten puheenjohtajana ja kansanedustaja Lea Mäkipään (ps) avustajana toimiva Kiemunki ei tunnista itseään valokuvassa ja on ihan sattumoisin osunut jakamaan blogikirjoituksen vain hetki sen julkaisemisen jälkeen, mutta vähän omituista se on.

Kiemunki aiheutti kohun viimeksi pääsiäisenä muslimipenska-kirjoittelullaan. Tuolloin hänen annettiin jatkaa kansanedustajan avustajana. Puolueen taholta ei luonnollisestikaan mitään sanktioita ole jaeltu. Mikäli käy ilmi, että tällä kertaa kyse ei olekaan ihan silkasta yhteensattumasta, on perussuomalaisilla jälleen profiloitumisen paikka: harjata vai eikö harjata, kuten niin monen kohdalla niin monesti aikaisemminkin?

Joko Kiemunki valehtelee tai sitten hän ei tunnista itseään. Vähän huolestuttavia vaihtoehtoja molemmat.

Jaa tämä kirjoitus Facebookissa klikkaamalla tässä.

Jaa tämä kirjoitus Twitterissä klikkaamalla tässä.

Aiheesta internetissä:

MTV: Kohupoliitikko Kiemunki puhuttaa jälleen: Kirjoituksista rikosilmoitus, poika Soldiers of Odinin jäsen (27.5.2016)

Meidän maa: Terhi Kiemungin kuvagalleria (viitattu 28.5.2016)

Saku Timonen / Image: Harjausta vailla (27.5.2016)

Helsingin Sanomat: Rikostekninen laboratorio varmisti: Mielenosoittajan silmään osui poliisin ammuksen osia Helsingissä (14.1.2016)

*************

Isän pikajuna Facebookissa | Näin seuraat blogia Facebookissa

Bloggaaja Twitterissä | Isän pikajuna Instagramissa

 

X