Aku Hirviniemen ja Janne Katajan ohjelmien katsojaluvut laskivat: ”Harmillista, että tv-juontokeikat osuvat näin hampaattomiin formaatteihin”

”Molemmissa ohjelmissa ammutaan muuten mönjää kilpailijoiden naamaan. Katsojasta tuntuu siltä, kuin soosia tulisi omillekin kasvoille”, TV-Maailman tuottaja Onnimanni Liukkonen kirjoittaa.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Onnimanni Liukkonen on TV-maailman tuottaja.

"Molemmissa ohjelmissa ammutaan muuten mönjää kilpailijoiden naamaan. Katsojasta tuntuu siltä, kuin soosia tulisi omillekin kasvoille", TV-Maailman tuottaja Onnimanni Liukkonen kirjoittaa.
Teksti: Onnimanni Liukkonen

On helppo ymmärtää, miksi Aku Hirviniemi ja Janne Kataja ottivat vastaan tuplapestin MTV3:n kahden viihdeohjelman juontajina. Kuvauskeikat Game of Gamesissa Portugalissa ja Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois! -ohjelmassa Etelä-Amerikassa kelpaisivat varmasti monille muillekin.

Game of Games

Aku Hirviniemi ja Janne Kataja juontavat Game of Games -kilpailua.

Hirviniemen ja Katajan välinen kemia ja reagointikyky syntyvät luonnostaan. Ovathan he aloittaneet esiintymisen yhdessä jo lapsina Riihimäellä. Siksi onkin harmillista, että heidän ensimmäiset yhteiset tv-juontokeikkansa osuvat näin hampaattomiin formaatteihin.

Akun ja Jannen ohjelmien luvut romahtivat

Molempien ohjelmien katsojaluvut romahtivat ensimmäisen viikon jälkeen. Eikä ihme. Game of Games pysyi horjuen pystyssä upeiden kulissien ansiosta. Muuten homma oli kuin kisailua lasten leikkikentällä.

Olen julkkis… puolestaan on kuin Selviytyjät ilman minkäänlaista kilpailullista tai psykologista jännitettä. Joukko julkkiksia vain oleskelee laiskasti viidakossa ja syö toukkia voittaakseen pahvirahaa, jolla voi ostaa hedelmiä ja kahvia. Toivotaan, että vauhti kiihtyy kauden edetessä.

Molemmissa ohjelmissa ammutaan muuten mönjää kilpailijoiden naamaan. Katsojasta tuntuu välillä siltä, kuin soosia tulisi omillekin kasvoille.

Lue myös: Antonio Flores pohti pitkään lähteekö mukaan viidakkorealityyn: ”Sanoin suoraan, että en ole kiinnostunut Selviytyjien tapaisesta kilpailusta”

Antonio Floresin (keskirivissä toinen vasemmalta) lisäksi viidakossa kilpailevat mm. Esko Eerikäinen, Jaakko Parkkali, Sini Sabotage, Satu Silvo ja Sara Sieppi. Alhaalla ohjelman juontajat Aku Hirviniemi ja Janne Kataja. <span class="typography__copyright">© MTV</span>

Antonio Floresin (keskirivissä toinen vasemmalta) lisäksi viidakossa kilpailevat mm. Esko Eerikäinen, Jaakko Parkkali, Sini Sabotage, Satu Silvo ja Sara Sieppi. Alhaalla ohjelman juontajat Aku Hirviniemi ja Janne Kataja. © MTV

X