Arja Koriseva ilostuttaa Kummien JouluMielelle -konsertissa: ”Tämä on minulle mielekkäin tapa tehdä hyvää”

Jaa artikkeli
Arja Koriseva
© Mtv
Arja Koriseva tekee mielellään hyvää laulamalla. Hän tulkitsee tunnelmallisia joululauluja Kummien JouluMielelle-konsertissa.

Arja Koriseva avaa Lastenklinikoiden Kummien järjestämän JouluMielelle-konsertin kappaleella Tule joulu kultainen. Kappale löytyy Korisevan vuonna 1991 julkaistulta ensimmäiseltä joululevyltä ja on senkin vuoksi hänelle tärkeä klassikko.

Konsertin loppupuolella Koriseva laulaa vielä Saukki-potpuriksi nimeämänsä sikermän hauskoja joululauluja, joiden suomenkieliset sanat on tehnyt Saukki eli Sauvo Puhtila.

”Valitsin tämän iloisen potpurin siksi, että kyseessä on nimenomaan Lastenklinikoiden Kummien konsertti, jota varmasti katsoo koko perhe”, Arja Koriseva sanoo.

Mielekäs tapa tehdä hyvää

”Olen ilokseni saanut olla aika monta kertaa mukana näissä konserteissa. Tuntuu, että tämä on minulle mielekkäin tapa tehdä hyvää, kantaa oma korteni kekoon.”

Lastenklinikoiden Kummien konsertti on perinteisesti ollut myös Korisevan oman joulukauden startti. Tänäkin vuonna hän aloitti kaksi päivää konsertin nauhoituksen jälkeen oman joulukiertueensa, joka päättyy 19. joulukuuta.

Arja Koriseva viettää joulun läheisten seurassa

Kiertueen jälkeen Arja Koriseva vetäytyy läheistensä seuraan.

”Vietämme perhekeskeisen, rauhallisen joulun perinteisine joulusaunoineen, -kirkkoineen, -pukkeineen, -leikkeineen ja -ruokineen. Mukana joulunvietossa ovat kaikki lapsemme ja heidän isovanhempansa sekä ainakin osan ajasta sisarukseni.”

JouluMielelle -hyväntekeväisyyskonsertti, su 12.12. klo. 20.00, Mtv3

Lue myös: Arja Korisevan jouluun kuuluu perinteinen kuusenhaku: ”Minusta on ihanaa ­raivata metsää!”

 

X