Komediasarjaa tähdittävä Mikko Leppilampi kertoo olleensa armoton itseään kohtaan: ”Se on viheliäinen oravanpyörä”

Mikko Leppilampi näyttelee pääroolin uudessa Los Angelesin kuningas -komediasarjassa, joka ensiesitetään Ruutu+-palvelussa.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Mikko Leppilampi ja Anna Easteden © Nelonen

Mikko Leppilampi näyttelee pääroolin uudessa Los Angelesin kuningas -komediasarjassa, joka ensiesitetään Ruutu+-palvelussa.
Teksti: Anu Räsänen

Los Angelesin kuningas -sarjan muissa keskeisissä rooleissa nähdään Anna Easteden, Kari Ketonen ja Antti Luusuaniemi.

Sarja kertoo Yhdysvalloissa pelaavasta jääkiekkoilijasta Eero Lahdesta, jonka ammattilaisura katkeaa yllättäen. Elämä edessä näyttää täydellisen tyhjältä, sillä Eero ei ole koskaan osannut eikä halunnut tehdä mitään muuta kuin pelata lätkää. Samassa rytäkässä karille ajaa myös Eeron avioliitto, mistä seuraa taloudellisia haasteita.

Vaikka kaikki ympärillä murenee, Eeron ego ei suostu kutistumaan, ja yhtä lailla voimissaan on hänen kilpailuviettinsä. Tällä yhdistelmällä hän porskuttelee suruttomasti eteenpäin.

Eeroa näyttelevä Leppilampi puolestaan paljasti puolisentoista vuotta sitten Seuran haastattelussa, että hänen oma otteensa elämään on tyystin toisenlainen. Hän kertoi olleensa aiemmin suorastaan armoton itseään kohtaan.

”Se on ollut aina iso ongelma. Epävarmuus luo itseruoskintaa ja puskemista, jolloin yrittää liikaa. Se on viheliäinen oravanpyörä. Silloin helposti miettii, että ei riitä, ja yrittää liikaa, jotta riittäisi. Se taas näyttää siltä, että tuo on omahyväinen.”

Los Angelesin kuningas, Ruutu+

X