Mikko Leppilampi on kiitollinen vuosien pestistä Tanssii tähtien kanssa -juontajana

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Mikko Leppilampi
Mikko Leppilampi haluaa kehittää itseään joka vuosi. © Pekka Nieminen/Otavamedia
Juontaja Mikko Leppilammella on aihetta suureen kiitollisuuteen, kun supersuosittu Tanssii tähtien kanssa -ohjelma starttaa sen 14. kautensa.

Mikko Leppilampi on juontanut ohjelmaa peräti 10 vuoden ajan. Se on jo melkoinen pala myös miehen omaa historiaa.

”On harvinaista, että saa olla näin pitkään mukana yhdessä jutussa, josta tulee osa omaa historiaa. Tuntuu, että meillä on Vapun (Pimiä) kanssa syntynyt tässä vahingossa oma pikku legacy. Tällaista on vaikea toistaa ja se on kiitollisuuden ja arvostuksen paikka. On kiva lähteä nautiskelemaan siitä, että voi katsoa taaksepäin. Ja joka ikinen sunnuntai se arvostuksen ja kiitollisuuden määrä nousee eri tasolle.”

Mikko Leppilampi haluaa myös joka vuosi kehittää itseään eteenpäin.

”Joka vuosi haluan kehittää jotain osa-aluetta, mennä eteenpäin. Nyt haluan oppia nauttimaan joka hetkestä ja muistaa, että tämäkään ei loputtomiin kestä. Haluan myös keskittyä luomaan muille ensikertalaisille upean kokemuksen.”

Armoton Leppilampi

Itseään kohtaan armotonkin ollut Leppilampi on löytänyt vuosien varrella omanlaisen rauhan.

”Kun päästää irti eikä puske, vaan vähentää ja syventää niin yhtäkkiä ihmiset haluavatkin olla vaikutuspiirissä. Kun päästät irti, niin saat sen mistä luovut. Työntekemisen laatu paranee sillä, että se ei olekaan itseisarvo.”

Tanssii tähtien kanssa, su 29.8. klo 19.30, MTV3

Lue myös: Mikko Leppilampi on ollut armoton itseään kohtaan: ”Epävarmuus luo itseruoskintaa”

X