Love Island Suomi -juontaja Shirly Karvinen: ”Jäin koukkuun Selviytyjät Suomeen”

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Shirly Karvinen juontaa Subilla tiistaina alkavaa Love Island Suomi -ohjelmaa.

(Päivitetty: )
Teksti: Virpi Valtonen

Tv-sarja

”Jäin koukkuun Selviytyjät Suomeen, joka oli äärimmäisen viihdyttävä. Olisi superhienoa päästä itsekin mukaan, vaikka en tiedä miten siellä pärjäisin. Minua hieman pelottaa se kieroilu, mutta toisaalta se on pelin henki ja siihen olisi pakko heittäytyä. Ohjelma vaatii ennen kaikkea paljon kilpailijoiden pääkopalta, mutta myös fyysistä kuntoa.”

Selviytyjät

Selviytyjät. © NELONEN MEDIA

Netti-tv

”Olen katsonut Netflixiltä Frendien tuotantokaudet varmaan miljoona kertaa. Se on sarja, joka toimii vuodesta toiseen. Ohjelmaa on helppo katsoa: voi laittaa aivot narikkaan. Lempihahmoni on Ross Geller, joka on hauska nörtti. Rossia näyttelevä David Schwimmer on äärimmäisen lahjakas näyttelijä.”

Frendit, Jennifer Aniston ja David Schwimmer

Frendit-sarja. © MVPHOTOS

Elokuva

Pretty Woman on aivan ihana ja romanttinen klassikko, jonka pystyy katsomaan aina uudestaan ja uudestaan. Äitini on sen minulle aikoinaan näyttänyt, ja se on edelleen äitini lempielokuva.”

Kirja

Tunne lukkosi: Vapaudu tunteiden vallasta -kirja on erilaista ja vähän syvällisempää luettavaa. Se on hyvä tapa tutkia ja ymmärtää itseään.”

Hiljaisuutta ja rauhaa

”Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän arvostan perusasioita, omaa laatuaikaa ja nimenomaan yksinolemista. Rakastan sitä, että saan viikonloppuisin vain olla hiljaisuudessa ja rauhassa. Se on tärkeää, sillä olen työssä jossa puhun paljon ja olen koko ajan ihmisten kanssa tekemisissä.”

X