Mikko Leppilampi ihailee Larun pappoja Sohvaperunoissa: ”Sellaisen elämänasenteen ja frendiporukan kun saisi samanikäisenä pitää!”

Jaa artikkeliLähetä vinkki

(Päivitetty: )
Teksti: Virpi Valtonen

Lapsuudenkodissa katsottiin Twin Peaksia ja Villi Pohjolaa

”Muistan lapsuudestani ne hetket, kun katsoimme yhdessä perheen kanssa telkusta Villiä Pohjolaa ja Twin Peaksia. 12-vuotiaan tyttäreni kanssa katson ohjelmia, joille voimme yhdessä nauraa. MTV Katsomon Moderni perhe -sarjassa on taitavaa ja monitasoista kirjoittamista. Jutut toimivat sekä nuoremmalle että vanhemmalle.”

Moderni perhe

Moderni perhe © MTV OY

Larun papat – aina positiivisen kautta

Sohvaperunat oli salainen paheeni ja suosikkejani olivat Larun papat, joilla on mahtava meininki. Sellaisen elämänasenteen ja frendiporukan kun saisi tuon ikäisenä pitää! Nuoremmat ovat herkästi kyynisiä, mutta heillä kyynisyys on rapissut. He lähtevät aina positiivisuuden kautta kaikkeen.”

Sohvaperunat

Sohvaperunat © YLE KUVAPALVELU

Klassikkoelokuva vuosien takaa

Rita HayworthAvain pakoon -elokuvassa on kaikki ne elementit joista tykkään. Nyanssit ovat tärkeitä ja vähemmässä on enemmän. Suljetussa tilassa kokee olevansa itsekin mukana.”

Aamu alkaa Aamulypsyllä

”Olen samanlainen kuin suuri osa muista suomalaisista: SuomiPopin Aamulypsy toimii, kun hyppään töihin lähtiessä autoon. Heillä on hyvä meininki.”

Kesällä kutsuu golfkenttä

”Monipuolinen liikkuminen on henkireikäni, ja pyrin urheilemaan kuusi kertaa viikossa. Kesällä pelaan vähemmän lätkää ja olen enemmän golfkentällä. On kiva harrastaa kaveriporukassa erilaisia lajeja, ja sovimme yhteisiä pelejä ja treenejä. Saatan käydä salilla valmistautumassa myös keikoille.”

X