Näyttelijä Johanna Puhakka paljastaa: ”Paheeni on roskaviihteeksikin kutsuttu Temptation Island Suomi”

Johanna Puhakka näyttelee MTV3:n sarjassa Salatut elämät ja opiskelee viittomakielen tulkiksi.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Johanna Puhakka näyttelee MTV3:n sarjassa Salatut elämät ja opiskelee viittomakielen tulkiksi.
(Päivitetty: )
Teksti: Virpi Valtonen

Aivot narikkaan -hömppä koukuttaa

”Olen kevyiden sarjojen kuten Sinkkuelämään ja Frendien ystävä. Pieni paheeni on roskaviihteeksikin kutsuttu Temptation Island Suomi. Moni kaverinikin seuraa sarjaa, joten puimme ohjelman tapahtumia yhdessä. Sarja on pitkän päivän päätteeksi sopivaa aivot narikkaan -hömppää. Ei tarvitse muuta kuin kauhistella heidän juttujaan.”

Temptation Island Suomi

© LARS JOHNSON PHOTOGRAPHY

Tulevaisuuden katastrofit kiinnostavat ja kauhistuttavat

”En tykkää pelottavasta ja rajusta kauhusta, mutta Netflixin brittiläisen draamasarjan Black Mirrorin jännittävät jutut ovat kyllä mielenkiintoisia. Sarjassa on tulevaisuuden katastrofeihin liittyviä ainesosia, jotka ovat samaan aikaan siistejä ja kiinnostavia, mutta myös kauhistuttavia.”

Black Mirror, Black museum

© NETFLIX

Sarjaansa parempi

”Luin mielettömän hyvän Big Little Lies -kirjan, kun olin joulun aikaan reissussa Panamassa. Oli pakko ahmia myös siitä tehty sarja siihen perään, mutta kirja oli sarjaa parempi, kuten kirjat yleensä ovat.”

Luonteva Jennifer Lawrence

”Tykkään Jennifer Lawrencesta. Hän on upea nainen, loistava näyttelijä, hyvä roolimalli ja jollain tasolla samastuttavakin. Hän on juuri sellainen kuin on.”

Ilmajooga rentouttaa

”Olen tykästynyt ilmajoogaan, missä kieputaan eri asennoissa silkkiliinan sisällä. Laji tuntui aluksi vaikealta, mutta kun siihen tottuu, on alaspäin-riipunta ihanaa. Joudun koulussa istumaan paljon, ja Alissan roolissa saatan olla montakin tuntia korkokengissä. Ilmajoogassa saan rentoutettua selkääni.”

X