Näyttelijä Ona Kamu: ”Odotan kesältä yhdessäoloa ystävien kanssa ja sitä, että pääsemme perheeni kanssa kesämökille Turun ulkosaaristoon”

Jaa artikkeli
Ona Kamu
Ona Kamu näyttelee Viaplayn Rig 45 -sarjassa ja  Ruudun Kummeli esittää: Kontio & Parmas -sarjassa. © Micke Hirsch

Tv-sarja

”Rakastan epookkeja. Ne ovat niin kaukana omasta elämästäni, että rentoudun niitä katsoessani. Downton Abbey oli suosikkini, samoin The Crown. Odotan molempien tulevia kausia. Viime aikoina olen katsonut Victoriaa.

Haluan katsoa Huuto syvyydestä -sarjan ja toivon, että tyttäreni haluaisi alkaa katsomaan Pikku naisia -sarjaa kanssani.”

Pikku naisia

© Lionsgate / Yle kuvapalvelu

Musiikki

”Viime keikastani Seinäjoen Provinssirockissa on vierähtänyt jo 29 vuotta. Tänä vuonna esiinnyn Amphitheatressa Kalifornia-Keken (kuvassa) ja valosuunnittelija Jani-Matti Salon kanssa. Pyrin siihen, että keikasta tulisi kokonaisvaltainen ja emotionaalinen kokemus.”

Keke ja Tommi

Näytelmä

”Käymme joka kesä Suomenlinnan kesäteatterissa. Tuntuisi ihan oudolta, jos sinne ei menisi. Tänä kesänä Ryhmäteatterin näytelmänä on Yksi lensi yli käenpesän, jossa on mielenkiintoinen casting.”

Elokuva

”Olemme jo sopineet ystävättäreni kanssa, että menemme katsomaan Naomi Aldermanin romaaniin perustuvan Tottelemattomuus-elokuvan.”

Perheen kanssa Turun ulkosaaristoon

”Odotan kesältä yhdessäoloa ystävien kanssa ja sitä, että pääsemme perheeni kanssa kesämökille Turun ulkosaaristoon. Se on mielestämme maailman paras paikka ja meidän yhteinen perinteemme: totaalinen akkujenlatauspaikka ja perheen lujittumispaikka, josta puhumme pitkin vuotta.”

 

X