Rakkaudesta vai rahasta -sarja seuraa monimiljonäärien pintaliitoista elämää – Pariskuntien välissä rutkasti vuosi mutta myös rahaa

Jaa artikkeliLähetä vinkki
© Liv
© Liv
”Talossa on ainoastaan noin 50 huonetta. Se on aika pieni”, rehvastelee 73-vuotias Sir Benjamin, joka on selvästikin tottunut saamaan, mitä haluaa. Niinpä hedelmällisyysikäinen vaimo ja 2–3 poikaakin ovat ilmeisesti vain järjestelykysymys.

Kaksiosaisessa Rakkaudesta vai rahasta -sarjassa tavataan pariskuntia, joiden välissä oli alkujaan rutkasti paitsi vuosia, myös rahaa. Ja jälkimmäinenhän oletetusti tasoittaa moiset murheet.

Muutkaan monimiljonäärit eivät satsaa vaatimattomuuteen. Vakuutusalalla menestynyt 53-vuotias John Radford (kuvassa vas.)taittaa työmatkat yksityisellä helikopterillaan. Pojat ja 37-vuotias vaimo Carolyn (oik.) odottelevat isiä kotinurmella, joka on yhtä huolella työstetty kuin äitikin.

Ja sitä rataa. Pintaliitoinen brittisarja onnistuu löytämään Kanadan Torontosta sentään rikkaan 57-vuotiaan yrittäjänaisen Kellyn, jolla on maltaita maksanut avoauto, valtava kenkäkokoelma ja oma 34-vuotias Billy.

Rikkaus, rakkaus ja ikäero ovat tietenkin yksityisasioita, mutta jotain juntahtavaa sarjassa kaikkien puntien ja dollareiden keskelläkin on.

Rakkaudesta vai rahasta, lauantai 1.10. klo 23.10, Liv

X