Sanni ryhtyi The Voice of Finlandin tuomariksi: ”Uskon antavani artisteille hyvät eväät myös kisan jälkeiseen elämään”

The Voice of Finlandin 13. kaudella mukaan liittyy kaksi uutta tähtivalmentajaa: Sanni ja Arttu Wiskari.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

The Voice of Finlandin 13. kaudella mukaan liittyy kaksi uutta tähtivalmentajaa: Sanni ja Arttu Wiskari.
Teksti:
Anu Räsänen

Sannin ja Arttu Wiskarin seurana jatkavat tutut Maija Vilkkumaa ja Elastinen. Heikki Paasonen puolestaan saa juontajaparikseen Jaana Pelkosen.

Sanni vieraili The Voice of Finlandissa jo ohjelman 11. kaudella, jolloin hänet nähtiin Maija Vilkkumaan apuvalmentajana. Uuden, vakituisemman pestinsä julkistamisen jälkeen hän kertoi Instagram-tilillään, että TVOF-valmentajaksi pääseminen oli ollut pitkään hänen hiljainen haaveensa.

”En malta odottaa, että pääsen etsimään, löytämään, kosiskelemaan ja koutsaamaan kiinnostavia artisteja, jotka saavat taidoillaan ja tulkinnoillaan mut ja koko maan polvilleen”, Sanni kirjoittaa.

Viime vuonna toteutui toinenkin Sannin ammatillinen haave: hän alkoi tuottaa itse omaa musiikkiaan. Sanni kertoo Nelosen tiedotteessa työskennelleensä viime aikoina myös uransa alussa olevien artistien tuottajana ja saaneensa heiltä kiitosta kannustavasta asenteestaan. Hän uskoo, että tästä ja hänen vuosikymmenen mittaisesta muusikon urastaan on hyötyä TVOF-valmentajan työssä.

”Uskon antavani artisteille hyvät eväät The Voice of Finlandiin ja myös kisan jälkeiseen elämään.”

The Voice of Finland, perjantai 19.1. klo 20.00, Nelonen

Lue myös: Kokematon työryhmä perusti kehitysvammaisille festivaalin, josta tuli menestys: Siellä on esiintynyt eturivin artisteja Sannista Jenni Vartiaiseen

X