Hohdokas Jenni Alexandrova paljastaa, mistä hän saa virtaa arkeensa

Jaa kaverilleTilaa Seura
© tiia ahjotuli / otavamedia

Jenni Alexandrova juontaa Bachelor Suomen päätteeksi Bachelor Suomi – Tilinteko -ohjelmaa Livillä.

Netflix-sarjoista toivelista jo mielessä

”Minulla on päässäni lista Netflix-sarjoista, jotka aion katsoa. Viime aikoina siihen ei kuitenkaan ole ollut aikaa. En edes vielä omista Netflixiä. Koukutun harvoin sarjoista, mutta Moderni perhe sai minut pauloihinsa. Viimeksi lennolla Helsingistä San Franciscoon katsoin kaikki koneesta löytyvät jaksot.”

Anna-Leena Härkösen tuotanto kiehtoo

Anna-Leena Härkönen. © SAMPO KORHONEN / OM-ARKISTO

”Työni puolesta luen aina haastatteluun saapuvan kirjailijan teoksen. Vapaa-ajalla palaan kerta toisensa jälkeen kirjailija Anna-Leena Härkösen tuotantoon. Hän kirjoittaa minusta oikein hienosti ja hauskasti. Tällä hetkellä pöydällä on yksi hänen novellikokoelmistaan.”

Salirääkkiä personal trainerin kera

”Palkkasin itselleni muutama kuukausi sitten personal trainerin. Edelleen ihmettelen, miten minusta tuli ihminen, joka vapaaehtoisesti maksaa toiselle salirääkistä!”

Mielihyvää lautaselta

”Olen hedonisti ruoan suhteen. Lähes kaikki ylimääräiset rahani menevät ulkona syömiseen. Mikään kotikokki tai pullantuoksuinen mama en ole.”

Virtaa arkielämään maailmalta

”Matkustaminen on henkireikäni. Koen, että maiseman vaihtaminen tuulettaa ajatuksiani ja antaa virtaa arkielämään. Jos minulla olisi mahdollisuus, matkustaisin joka toinen viikko pitkäksi viikonlopuksi jonnekin. Matkustaminen tekee minusta paremman ja leppoisamman ihmisen!”

X