Horoskooppi 6.7-12.7. – Hyvää syntymäpäivää, Miki Liukkonen!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Miki Liukkonen
Miki Liukkonen syntyi 8. heinäkuuta vuonna 1989.
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Kirjailija Miki Liukkonen viettää 33-vuotissyntymäpäiväänsä 8. heinäkuuta.

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin. Iloista merkkipäivää, kirjailija Miki Liukkonen!

Rapu

(21.6.–22.7.)

Tekemistä riittää, ja vaikka iloinen touhu ja hälinä ovat tiettyyn rajaan asti virkistäviä, kannattaa jossain välissä arvioida, onko moinen melske todella sitä, mitä kaipaat, vai hyöritkö mukana vain täyttääksesi muiden odotuksia. Jokin tärkeä oivallus tekee tuloaan, mutta sen kuuleminen edellyttää rauhaa ja hiljaisuutta.

Lue myös: Kesän 2022 horoskooppi – Lue tähtimerkkisi ennuste, tällaista suvea kesähoroskooppi sinulle lupaa!

kesän 2022 horoskooppi

Millainen horoskooppimerkkisi kesä 2022? Kertooko ennuste tähtimerkillesi näin tulevasta: ”Pursuat ideoita ja innostusta, ja varsinkin alkukesästä jokin suunnitelmasi tai projektisi saattaa lähteä huimaan lentoon.” © iStock

Leijona

(23.7.–22.8.)

Nyt on aika viedä keskeneräiset asiat maaliin ja sopia, mitä tehdään ja koska. Tulossa on jotain mielenkiintoista, josta et taatusti halua jäädä paitsi tekemättömien töiden vuoksi. Joku toimii mielestäsi ehkä tyhmästi, mutta varo tuputtamasta neuvojasi, jos ei niitä erikseen pyydetä. Pidä tunnelma myönteisenä.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Innostut ehkä haastamaan itseäsi fyysisesti. Onnistumiset nostavat itsetuntoasi, mutta turhia riskejä ei pidä ottaa. Joku lähelläsi kaipaa tukeasi. Kuunteleminen ja myötätunto toimivat tarkkoja neuvoja paremmin. Elämäsi on hektistä, mutta kaiken myllerryksen keskellä pidät langat käsissäsi ja luot järjestystä.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Elät tässä ja nyt, mikä on hienoa, mutta vältä silti liian huoletonta suhtautumista rahan ja muiden resurssiesi tuhlaamiseen. Säästä hieman voimia, varoja ja aikaasi myös tuleviin yllättäviin kohteisiin. Vakiintuneiden suhteessa on lämpöä ja lempeä. Sinkku voi kohdata liehittelijän, joka on muuta kuin väittää.

Lue myös: Kesän 2022 horoskooppi – Lue tähtimerkkisi ennuste, tällaista suvea kesähoroskooppi sinulle lupaa!

kesän 2022 horoskooppi

Millainen horoskooppimerkkisi kesä 2022? Kertooko ennuste tähtimerkillesi näin tulevasta: ”Pursuat ideoita ja innostusta, ja varsinkin alkukesästä jokin suunnitelmasi tai projektisi saattaa lähteä huimaan lentoon.” © iStock

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Jakso on sinulle varsin suosiollinen. Saat tahtomasi nostamatta sormeasikaan, ja jos todella päätät panostaa johonkin hankkeeseen, menestys voi olla suorastaan huikaisevaa. Älä kuitenkaan anna menestyksen kihahtaa hattuusi vaan jaa se läheistesi kanssa. Jokin mieltäsi vaivannut asia saa viimein selityksen.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Olet energinen ja aikaansaava. Sytyt tilanteista ja ihmisistä nopeasti ja saatatkin nyt lähteä mukaan johonkin hankkeeseen olemattomalla varoitusajalla. Ilmassa on myös romantiikkaa. Saat ja jaat paljon huomiota, mikä voi herättää mustasukkaisuutta. Olet nyt altis hukkaamaan tavaroitasi, joten pysy tarkkana.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Ihmissuhteesi kukoistavat, ja varsinkin rakkaus roihuaa nyt isolla liekillä. Joudut kenties tasapainottelemaan työn ja huvin välillä, mutta keksit kyllä keinot saada parhaan irti molemmista. Jokin loppuvuotta koskeva suunnitelma alkaa hahmottua, mutta anna sen kypsyä rauhassa. Luovuutesi alkaa nostaa päätään.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Jokin antamasi lupaus tulee lunastettavaksi. Ole sanasi mittainen. Kohteliaisuus ja toisten huomioiminen tekevät kohtaamisista miellyttäviä ja saavat asiat hoitumaan sutjakammin. Sinulle tarjoutuu useita tilaisuuksia hauskanpitoon, ja jokin niistä saattaa osoittautua myös merkittäväksi tulevaisuutesi kannalta.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Jaksosta tulee varsin mainio, mikäli hyväksyt sen, että suunnitelmasi voivat muuttua tai joudut ottamaan takapakkia jossain asiassa. Tilapäisille tai pienille harmeille ei kannata antaa painoarvoa vaan pitää lippu korkealla. Saat osaksesi runsaasti myönteistä huomiota. Yllätysromanssikin voi olla mahdollinen.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Teet erilaisia hankintoja. Ehkä haluat satsata hieman ylimääräistä itseesi tai teet erityisen onnistuneita löytöjä alennusmyynnistä. Vaistosi toimii tarkasti, ja tiedät, mitä kulloinkin on tehtävä. Muut voivat nähdä tämän pätemisenä ja pullikoida vastaan, mutta tinkimätön varmuutesi vakuuttaa lopulta heidätkin.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet luova, itsevarma ja pursuat elinvoimaa. Suuntaat nyt katseesi tulevaan ja saatat oivaltaa, mitä siltä haluat. Mitä enemmän innostut, sitä suuremmaksi rohkeutesi haaveilla kasvaa. Samalla huomaat, että vanhoista traumoista tai aikansa eläneistä asioista ja tavaroista on nyt tavallista helpompaa päästää irti.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Tähtäimessäsi on napakymppi, mutta oikea ajoitus on nyt kaiken A ja O. Niin liika jahkailu kuin turha hosuminenkin voivat kostautua. Jokin uusi ihmissuhde on oraalla. Älä anna aikaisempien pettymysten vaikuttaa tähän hetkeen äläkä vertaile nykyistä ja entisiä kumppaneita toisiinsa, sillä siitä koituu pelkkää harmia.

Kuukausihoroskooppi: Heinäkuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkoi helmikuussa 2022. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Lue myös: Annan suuri rakkaushoroskooppi 2022! Kurkista, miten ihana on tähtimerkkisi rakkauden kesä

X