Kuukausihoroskooppi: Lokakuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan lokakuun 2023 aikana on tapahtuu.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä lokakuussa 2023 on luvassa.

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan lokakuun 2023 aikana on tapahtuu.
Teksti: Paula Joentaus

Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? Lue tähtimerkkisi ennuste – Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, millainen lokakuu 2023 sinua odottaa.

Oinas (21.3.–20.4.)

Eteesi voi nyt tulla asioita tai tilanteita, jotka saavat sinut ymmällesi. Älä tyydy epätietoisuuteen vaan ryhdy rohkeasti ottamaan selvää, mistä kulloinkin on pohjimmiltaan kysymys. Verkostoistasi on siinä paljon hyötyä ja iloa.

Härkä (21.4.–21.5.)

Joudut nyt ponnistelemaan tosissasi tullaksesi ymmärretyksi ja saadaksesi asiat sujumaan toiveittesi mukaan. Ihmissuhteissa saattaa esiintyä jännitteitä, mutta jakson edetessä tunnelma kevenee, ja elämääsi tulee iloa ja romantiikkaa.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Sinusta saattaa nyt tuntua siltä, että henkinen tai fyysinen liikkumatilasi on aivan liian rajattu. Tämä herättää turhautumista ja saa sinut haaveilemaan jonkinlaisesta irtiotosta. Malta mielesi. Jakson loppu palkitsee kärsivällisyytesi.

Rapu (22.6.–22.7.)

Jakson alku on hieman tahmea niin ihmissuhteiden kuin asioidenkin suhteen. Älä puske väkisin vaan keskity keräämään voimia ja tekemään asioita, joista nautit. Jakson loppu on täynnä vauhtia ja toimintaa, ja seuraelämäkin vilkastuu.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan? © iStock

Leijona (23.7.–23.8.)

Maisemanvaihdos tekee sinulle hyvää ja antaa sinulle kaipaamiasi virikkeitä. Pidä elämäsi siis aktiivisena ja käy uusissa paikoissa. Pienetkin retket antavat paljon ja ruokkivat luovuuttasi. Kumppanuudet voivat nyt hakea uutta muotoa.

Neitsyt (24.8.–22.9.)

Sinulla on taito saada asioita tapahtumaan. Jos kaipaat muutosta jollakin elämäsi osa-alueella, nyt on hyvä hetki panna tuulemaan. Saatat myös innostua palavasti jostakin arkea helpottavasta projektista tai hyväntekeväisyydestä.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Sinussa on nyt pontta, rohkeutta ja aloitekykyä, joiden ansiosta uskallat ryhtyä kunnianhimoisiin hankkeisiin. Sitoutuneisuuttasi testataan ensimmäisten esteiden kohdalla. Älä luovuta vaan käytä nokkeluuttasi niiden ylittämiseen.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Seuraa etsivällä on hyvät mahdollisuudet törmätä erityisen kiinnostavaan henkilöön. Vakiintuneiden kannattaa panostaa tietoisesti suhteeseensa, ettei se jää arjen jalkoihin. Mieti, miten voisit puhaltaa hiilloksen uuteen roihuun.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Kaipaat vaihtelua ja toimintaa, sillä tylsistyneenä muutut piikikkääksi ja pahantuuliseksi. Sopivan haastavat tavoitteet tai projektit pitävät mielesi vireänä, ja tuloksiakin syntyy. Ruoki tiedonjanoasi perehtymällä uusiin asioihin.

Lue myös: Tietovisa! Tunnetko horoskoopit ja tähtimerkkien salat? Tähän kinkkiseen visaan tietävät vastaukset vain todelliset horoskooppigurut!

Tietovisa horoskooppi ja tähtimerkki - oletko taitaja?

Onko sinulla astrologia, tähtimerkit ja horoskoopit hallussa? © istock

Kauris (22.12.–20.1.)

Sinulle lankeaa nyt vetovastuu tärkeässä hankkeessa. Jossakin yhteisössä ilmenee kahnausta tai ongelmia, joiden selvittely vaatii hienotunteisuutta ja viisautta, joita sinulta löytyykin. Selvität haasteet tehokkaasti ja tyylikkäästi.

Vesimies (21.1.–18.2.)

Suunnitelmasi tai hankkeesi kohtaavat ehkä vastuksia, mutta älä heitä kirvestä kaivoon vaan etsi vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia muuttuneesta tilanteesta. Osaat kääntää tilanteen kuin tilanteen voitoksesi, kun ajattelet luovasti.

Kalat (19.2.–20.3.)

Jakso alkaa verkkaisesti, ja saatat vajota tämän tästä unelmoimaan tai pohdiskelemaan, mutta pikkuhiljaa otteesi terävöityy, ja toimiisi tulee aivan uudenalaista puhtia. Teet rohkeasti muutoksia asioihin, jotka eivät enää tyydytä.

Kiinnostuitko? Tilaa Viva-lehti

X