Kuukausihoroskooppi: Syyskuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan syyskuun 2023 aikana on tapahtuu.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä syyskuussa 2023 on luvassa.

Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, mitä kuluvan syyskuun 2023 aikana on tapahtuu.
Teksti: Paula Joentaus

Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? Lue tähtimerkkisi ennuste – Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, millainen syyskuu 2023 sinua odottaa.

Oinas (21.3.–20.4.)

Joudut ylittämään esteitä ja ratkomaan ongelmia päästäksesi eteenpäin, mutta hankaluudet ovat tilapäisiä, ja niistä selviäminen auttaa sinua hahmottamaan tarkemmin, mitä haluat. Se myös lisää itsevarmuuttasi. Vaali rakkautta ja ystävyyttä.

Härkä (21.4.–21.5.)

Teet inventaariota elämästäsi ja karsit aika- ja energiasyöppöjä, olipa kyse sitten asioista, tavaroista tai ihmissuhteista. Teet sen kuitenkin rauhallisesti ja hienotunteisesti, joten muutosten keskelläkin elämäsi on harmonista.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Olet nyt helposti tunteiden vietävissä, mutta varsinkin rahaan ja hankintoihin liittyvät päätökset kannattaa tehdä järjellä. Suhteet ja verkostoituminen korostuvat, ja saat muilta neuvoja, tukea ja konkreettista apua hankkeissasi.

Rapu (22.6.–22.7.)

Käytännöllisyys ja kärsivällisyys ovat työkalut, joille on käyttöä jakson aikana. Asiat, jotka näyttävät aluksi toivottoman sotkuisilta, selviävät niiden avulla, ja lopputulos on vaivannäkösi arvoinen. Raha-asioissa tarkkuus on valttia.

Lue myös: Horoskooppi 2023 – Arki, raha ja rakkauselämä! Lue horoskooppimerkkisi koko vuoden ennuste

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi.

Vuosihoroskooppi 2023 ennustaa käänteet tähtimerkillesi. Mitä vuosi tuokaan tullessaan? © iStock

Leijona (23.7.–23.8.)

Olet reipas ja aloitteellinen ja otat luontevasti ohjat tilanteissa, joissa toiset ovat neuvottomia. Rakkaus- ja kumppanuussuhteet kukoistavat ja saattavat saavuttaa aivan uusia tasoja. Olet motivoitunut vaalimaan hyvinvointiasi.

Neitsyt (24.8.–22.9.)

Elämässäsi tapahtuu myönteistä kehitystä. Tiedät aiempaa tarkemmin, mitä haluat, ja tunnistat sekä vahvuutesi että ne puolet, joissa on ehkä parantamisen varaa. Olet rohkea ja utelias ja uskallat tarvittaessa muuttaa suuntaasi.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Jakso tuo parhaat puolesi esiin. Osaat säilyttää tasapainosi tiukassakin paikassa ja edistää sopua ja harmoniaa tilanteissa, joissa esiintyy jännitteitä. Kohtaat kiintoisia haasteita, joissa saat esitellä kykyjäsi ja oppia uutta.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

On aika myöntää, että jokin asia, jonka kanssa olet tuskaillut tai kamppaillut, ei ratkea niillä keinoilla, joita olet jo kokeillut. Ratkaisu löytyy aivan muualta, ja se voi olla yllättävä, joten ota rohkeutesi ja luovuutesi käyttöön.

Lue myös: Tietovisa! Tunnetko horoskoopit ja tähtimerkkien salat? Tähän kinkkiseen visaan tietävät vastaukset vain todelliset horoskooppigurut!

Tietovisa horoskooppi ja tähtimerkki - oletko taitaja?

Onko sinulla astrologia, tähtimerkit ja horoskoopit hallussa? © istock

Jousimies (23.11.–21.12.)

Olosi voi nyt olla kuin keinulaudalla, kun tunnet vuoroin pääseväsi eteenpäin ja vuoroin hankkeittesi ottavan takapakkia. Mitään ei ole menetetty, suuntasi on edelleen oikea, mutta sinun kannattaa varata kunnolla aikaa tekemisiisi.

Kauris (22.12.–20.1.)

Suoriudut tyylikkäästi ja helposti eteesi tulevista haasteista ja velvollisuuksista. Halutessasi voisit kurotella korkeallekin, mutta kenties päätät panostaa mieluummin ihmissuhteisiisi. Jokin romanttinen irtiottokin voi houkuttaa.

Vesimies (21.1.–18.2.)

Asiat eivät mene suunnitelmiesi mukaan, mutta älä menetä malttiasi tai luottamustasi siihen, että kaikki järjestyy. Joudut omaksumaan uusia toimintatapoja, mutta vauhtiin päästyäsi nautit vaihtelusta. Uudet tuttavuudet piristävät.

Kalat (19.2.–20.3.)

Ole suora ja rehellinen viestinnässäsi, sillä väärinymmärryksiä syntyy nyt helposti, eikä vihjailu ole muutenkaan tehokas tapa saada asiaansa edistetyksi. Rakkaudessa saatat olla valmis sitoutumaan entistä syvemmin kumppaniisi.

Kiinnostuitko? Tilaa Viva-lehti

X