Kuukausihoroskooppi: Toukokuu 2021 – Lue oma horoskooppisi!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Kuukausihoroskooppi toukokuu 2021
Mitä tähdet lupaavat sinun tähtimerkillesi? Lue Vivan kuukausihoroskooppi. © iStock
Tässä Vivan huippusuosittu kuukausihoroskooppi ja toukokuun ennuste.

Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? Lue ennuste – Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, millainen on tähtimerkkisi toukokuu 2021.

Oinas (21.3.–20.4.)

Tunteesi roihuavat isolla liekillä, ja saatat tehdä kärpäsistä härkäsiä. Pyri pitämään aikataulusi väljänä ja luomaan draaman sijasta harmoniaa, niin vältyt ylilyönneiltä. Jakson loppupuolella ihmissuhteet ovat erityisen antoisia.

Härkä (21.4.–21.5.)

Rakkausrintamalla pyyhkii hyvin, ja sensuelli puolesi kukoistaa. Sukulaisten tai perheenjäsenten kanssa sen sijaan voi esiintyä kitkaa, mutta hyvällä tahdolla asiat selviävät kyllä. Kauniit asiat ja esineet nostattavat mielialaasi.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Eteesi tulee yllätyksiä, ja vaikka yleensä sopeudut muutoksiin nopeasti, nyt tilanteen tasalle pääseminen voi kestää tovin. Älä epäröi kysyä neuvoja tai pyytää apua tarvitessasi. Ennen jakson loppua palaset loksahtavat kohdalleen.

Rapu (22.6.–22.7.)

Olet tärkeän valinnan edessä, ja sen myötä elämäsi tulee muuttamaan suuntaansa. Jotain jää historiaan, mutta se ei tarkoita, että se olisi ollut virhe, sillä olet saanut ja oppinut paljon. Jokin uusi tuttavuus rikastuttaa elämääsi.

Leijona (23.7.–23.8.)

Jakso alkaa hieman nihkeissä merkeissä, ja joudut hidastamaan tahtiasi, tahdoit tai et. Suunnitelmasi jumittavat mutta eivät lopullisesti. Käytä diplomatiaa vaatimisen sijaan. Inspiraatiosi ja vauhtisi palaavat pian korkojen kera.

Neitsyt (24.8.–22.9.)

Olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja luovuutesi ilmentämisestä. Sen lisäksi, että saat siitä itse paljon, se tekee sinut entistä kiinnostavammaksi myös toisten silmissä. Romantiikka ja ystävyys ovat nyt keskeisessä roolissa.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Elämäsi keskittyy nyt pieniin ympyröihin. Samalla sinulla on kosolti energiaa, joka patoutuessaan aiheuttaa ärtymystä tai turhautuneisuutta. Älä haikaile sitä, mitä et nyt voi saada. Hoivaa ja syvennä sen sijaan läheisiä suhteitasi.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Olet energinen ja tehokas, ja positiivisuutesi valaa uskoa muihinkin. Vaikka luuletkin kenties olevasi tiukasti elämäsi ohjaksissa, on osallesi varattu myös jokunen yllätys. Pidä mielesi avoimena ja jätä pelivaraa aikatauluihin.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Sinulla on sekä tarmoa että kunnianhimoa, mutta jos tavoite ei ole selvillä, seurauksena voi olla päätöntä sauhuamista ja lennokkaita aloituksia, jotka päättyvät mahalaskuun. Keskittämällä energiasi voit päästä hyvinkin pitkälle.

Kauris (22.12.–20.1.)

Olet sinut itsesi kanssa, mikä heijastuu myös ihmissuhteisiisi, joissa vallitsevat rentous, avoimuus ja yhteen hiileen puhaltaminen. Onnistut miltei kaikessa, mihin ryhdyt, mutta päätät kenties, että uudet hankkeet saavat nyt odottaa.

Vesimies (21.1.–18.2.)

Jakson alussa arkiset velvoitteet rohmuavat aikaasi ja energiaasi. Ihmissuhteissa kannattaa välttää turhia väittelyitä ja valtataisteluita. Jakson edetessä lempeämmät tuulet alkavat puhaltaa ja tuovat mukanaan iloa ja romantiikkaa.

Kalat (19.2.–20.3.)

Elämässäsi ja ihmissuhteissasi tapahtuu nyt paljon. Panostasi erilaisissa hankkeissa ja yhteisöissä arvostetaan, ja saatat saada entistä enemmän vastuuta tai keskeisemmän roolin. Joudut ehkä sovittelijaksi jonkinlaisessa kiistassa.

Kuukausihoroskooppi on julkaistu ensi kerran Viva-lehdessä 5/21.

Lue myös: Horoskooppi 2021 – Tällainen on horoskooppimerkkisi uusi vuosi: arki, raha-asiat ja rakkauselämä

X