Horoskooppi 13.4–27.4.2017

Seura
Horoskooppi 13.4.2017 07:00

Oinas

(21.3.–19.4.)

Kevään tulo ja luonto voivat olla sinulle ykkösaiheita. Vaikka et olisi yleensä kiinnostunut luontoretkistä ja puutarhasta, on niillä nyt enemmän merkitystä. Agendalla on myös käytännön hankintoja. Suhteesi pysyvät lähiviikkoina kulissien takana tai kaikessa hiljaisuudessa. Salainen ihastus voi tulla jälleen mukaan kuvaan.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Jaksat puurtaa, ja näytät kaiken sitkeyden, joka merkillesi on ominaista. Nyt ja tulevina viikkoina saat paljon aikaan, ja tavoitteesi tuntuu olevan lähempänä kuin koskaan. Muista tehdä maanläheisiä asioita ja kuunnella luontoasi kaikkine aisteineen. On aika tavata ystäviä, joita et ole nähnyt pitkään aikaan. Osallistu illanviettoihin.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Pysytteletkö jostain syystä taka-alalla? Koetko itsesi syrjäytetyksi, vai oletko väliaikaisesti poissa keskeisistä kuvioista? Ehkä koet vetoa henkisiin aiheisiin ja tutkiskelet sisimpääsi. Tai sitten jokin uskonlahko on juuri nyt mukana elämässäsi. Tunne-asioissa on stoppi tai järjestelyn hetki. Haihattelu joutuu väistymään.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Intosi tutustua uusiin asioihin senkun kasvaa. Yleensä pitäydyt vanhassa ja hyväksi koetussa, mutta nyt elämässäsi on uusia tuulia. Ehkä olet mukana tahdostasi riippumatta monenlaisissa asetelmissa tai yhteistyökuvioissa, joissa on paljon liikkuvia osia. On mahdollista, että ystävä kaukaa menneisyydestä ottaa sinuun yhteyttä.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Haluat edetä nopeammin kuin mahdollista, joten jarruttele. Vaikka oletkin ottamassa suurta askelta, on tärkeää tehdä se oikein. Ehkä sinun on peräännyttävä sinulle tärkeässä asiassa ja annettava tilaa muille. Harrasta liikuntaa, siten purat energiaasi oikein. Kilpaile ja näytä muille osaamisesi. Suhteisiin tulee taas vaihe, jossa kaikki ei ole ilmiselvää.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Jatkat nousujohteisella uralla. Osaat perustella asiat enemmän kuin hyvin, ja muut ottavat hyvin vastaan mielipiteesi. Vuoropuhelu ylempien tahojen tai virastojen kanssa sujuu. Suuntasi voi olla ylöspäin myös matkustelun merkeissä, mikä merkitsee pitkän matkan odotusta. Työsuhteissa on ennenkuulumattomia järjestelyjä.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Jakso ja tulevat viikot merkitsevät sinulle jonkinlaiseen sijoitteluun osallistumista. Ehkä mietit, miten saat rahatilanteesi paremmaksi ja harkitset investointia. Olet kuitenkin riippuvainen toisten panostuksesta yhteiseen pottiin. Työelämässä on mutkikkaita koukeroita, ja luvassa on uudelleenarviointia. Rakkaus on hyvin arkista.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

On parasta pysyä tiiviissä tahdissa mukana. Toiset patistavat sinua toimimaan niin, ettet juurikaan voi ottaa rennosti – vaatimukset senkun lisääntyvät. Ole varuillasi, ettet sairastu kevätflunssaan stressin takia. Kohtaat vapaa-ajalla mielenkiintoisen henkilön, joka on vastuullisessa asemassa. Luovuutesi on jälleen hereillä.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Ahkeruus palkitaan sitten, kun olet ahertanut tarpeeksi. Ehkä joudut paikkailemaan muiden puutteita, ja näytät tietämyksesi nippelitiedossa. Ehkä olet sattumalta se, joka huomaa tarpeelliset käytännön seikat. Myös kotona on sumplittavana käytännön seikkoja, kyse voi olla sisustamisesta, väreistä tai sukulaisten paikasta.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Työ sujuu leikiten, kevyesti ja helposti. Olet tyytyväinen asemaasi, ja saat kiitosta tyylistäsi. Eteen tulee tilanteita, joissa kohteliaisuus on tärkeää. On mahdollista, että olet jo täysillä ryhtymässä kesäharrastuksesi pariin, tai sitten vakioharrastus pitää sinut kiireisenä. Rakentava keskustelu tekee tuloaan, ja suhteesi paranee.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Kodissasi on vaativia tilanteita tai paljon järjestettävää. Ehkä on aika raivata kesätavaraa esiin ja paketoida talvivaatteet. On mahdollista, että perhe ja sukulaiset aiheuttavat päänvaivaa ja olet kiinni heidän ongelmissaan. Älä haikaile vapautesi perään ainakaan pariin viikkoon. Venuksen asema siirtää huomiosi shoppailuun.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Jakso on varsin mukava. Hoidat sujuvasti askareesi – ja vieläpä hyvin aikataulussa. Kirjoittaminen ja raporttien laatiminen sujuvat, ja hoidat paperiasiat nopeasti. Kirjahyllysikin saa kenties uuden järjestyksen. Käsillä tekeminen innostaa monia Kaloja, ja koska Venus on merkissäsi, näet ympäristön esteettisestä näkökulmasta.

Keskustelu