Seuran horoskooppi 14.12-20.12. – Hyvää syntymäpäivää, Tero Pitkämäki!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Tero Pitkämäki
Tero Pitkämäki viettää syntymäpäiviään 19. joulukuuta. Onnea Tero ja muut merkkipäiviään viettävät! © Tommi Tuomi/Om-arkisto
Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Keihäänheittäjä Tero Pitkämäki viettää 40-vuotissyntymäpäiväänsä 19. joulukuuta.

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin. Iloista merkkipäivää, Tero Pitkämäki!

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Juhlakausi saa sinut kukoistamaan. Olet antelias ja nautit lahjojen antamisesta, mikä onkin mukavaa, mutta voi käydä kalliiksi kukkarollesi. Jakson teema on raha, ja vaikka et haluaisi niin tylsän asian pilaavan hauskuutta, nyt pitää katsoa, mihin sinulla on varaa ja mihin ei. Käytä luottokortin sijaan luovuutta.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Seuraelämä on vilkasta, ja elämässäsi tapahtuu muutenkin paljon, joten et ehdi levätä laakereillasi. On silti olennaisen tärkeää, että osaat välillä hieman rauhoittaa tahtia ja huolehdit siitä, että nukut tarpeeksi. Muuten alat varsin helposti käydä ylikierroksilla, mikä vaikuttaa heikentävästi arvostelukykyysi.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Joulukuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi joulukuu 2022

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä joulukuussa on luvassa. © iStock

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Jokin oivallus tekee tuloaan, ja sen kypsyttelyyn tarvitset riittävästi omaa aikaa. Sen järjestäminen saattaa olla helpommin sanottu kuin tehty, sillä sinua revitään nyt moneen suuntaan ja ajastasi ja seurastasi suorastaan kilpaillaan. Joku toivoo saavansa tutustua sinuun lähemmin. Anna hänelle mahdollisuus.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Joudut jonkin rakkautta tai muuta tärkeää kumppanuutta koskevan päätöksen eteen. Jakso on muutenkin hyvin tunnekylläinen ja voi sisältää ikimuistoisia hetkiä. Vaikka katsot nyt asioita etupäässä sydämelläsi, ei järkesikään ole poissa pelistä. Siksi päätökset, jotka nyt teet, ovat erityisen vahvalla pohjalla.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet oikea tehopakkaus. Vauhtisi ei hyydy, ja järkesi leikkaa terävästi. ”Sanottu ja tehty” sopii nyt motoksesi, sillä kun saat jonkin idean, et jää pähkäilemään vaan panet heti töpinäksi sen ­toteuttamiseksi. Samaa suoraviivaisuutta ­sovellat ihmissuhteissakin. Ihastuksesi ja vihastuksesi eivät jää epäselviksi.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Elämä on nyt antoisaa. Saat tunnustusta tekemästäsi työstä tai palkkion aiemmista hyvistä teoistasi. Ihmissuhteissa on aivan erityistä lämpöä, ja vaikka romantiikkakin saa sijansa, pääpaino on nyt tosiystävyydessä ja erilaisissa kumppanuuksissa. Myös sisarussuhteet voivat korostua. Harmoninen ja sopuisa jakso.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Ilmassa on jännitteitä, jotka voivat purkautua mitättömistäkin syistä. Pyri omalta osaltasi ­välttämään turhaa draamaa, sillä se ei anna mitään mutta verottaa mielenrauhaasi. Kaikki juoruilu ja selän takana puhuminen kannattaa unohtaa ja keskittyä omiin asioihinsa. Jakson loppu tarjoaa miellyttävän yllätyksen.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Ystävyys ja muut kahdenväliset suhteet korostuvat. Saatat nyt löytää tavallista helpommin ­yhteisen sävelen aivan uuden tuttavuuden ­kanssa. Myös parisuhde kukoistaa, ja siinä ­vallitsee syvä luottamus. Kavahdat kiirettä ja melua etkä viihdy väkijoukoissa. Vaali tasapainoa ja harmoniaa, sillä se tarttuu muihinkin.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Raivaat elämästäsi turhaa, ja tämä pätee sekä materiaan että ihmissuhteisiisi. Jos koet jonkin suhteen käyneen liian raskaaksi, saatat nyt päättää lähteä eri teille. Kaipaat väljyyttä ja tilaa hengittää. Tyhjä tila kuitenkin yleensä täyttyy pian jollain uudella. Ole valikoiva sen suhteen, mitä elämääsi huolit.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Huolimatta siitä, oletko vakiintunut vai sinkku, jakson pääteema on romantiikka ja rakkaus. Nyt kannattaa mennä velvollisuuksien suhteen siitä, missä aita on matalin, ja antaa etusija ihmissuhteille ja seuraelämälle. Olet aivan erityisen puoleensavetävä, ja itsevarmuutesi on koholla. Hurmaat muut missä liikutkin.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Huomiosi kiinnittyy nyt kotiin. Jokin asia vaatii erityistä huomiota ja konkreettisia toimen­piteitä. Ehkä on korkea aika korjata repsottava ovenkahva tai selvittää perheenjäsenten välejä hiertänyt kiista. Sinulla on taito luoda viihtyisyyttä ja rauhaa ympärillesi, ja nyt se pääsee aivan erityisesti oikeuksiinsa.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Olet yleensä haluton avaamaan sydäntäsi ja kertomaan unelmistasi, mutta nyt jaat ­mielenliikkeitäsi ja haaveitasi huomattavan avoimesti, olettaen että vastapuoli on joku, johon oikeasti luotat. Vastalahjaksi saat rohkaisua ja inspiraatiota, jotka toimivat polttoaineena, kun päätät ryhtyä tuumasta toimeen.

X