Seuran horoskooppi 16.8–22.8. – Paljon onnea, Kari Ketonen!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä Kari Ketonen viettää 52-vuotissyntymäpäiväänsä 16. elokuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Onnea Kari ja muut merkkipäiviään viettävät! © Tiia Ahjotuli/OM-arkisto

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä Kari Ketonen viettää 52-vuotissyntymäpäiväänsä 16. elokuuta.
Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, näyttelijä Kari Ketonen!

Leijona (23.7.–22.8.)

Jokin asia, projekti tai suhde on tullut päätökseensä, ja saatat tuntea sen jättäneen elämääsi tyhjiön. Älä kiirehdi täyttämään sitä vaan nauti suvantovaiheesta ja anna mielesi levätä. Luovuutesi arvostaa joutilaisuutta, ja pian huomaat, että elämässäsi puhaltavat uudet, raikkaat tuulet. Kuuntele tunteitasi ja ajatuksiasi.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Olet luonnostasi tehokas ja aikaansaava, mutta nyt innostut vaatimaan itseltäsi liikaakin. Joutilaisuus sopivana annoksena on hyvästä, joten sinun kannattaa tietoisesti harjoitella ottamaan välillä rennommin. Saat enemmän irti spontaaneista kohtaamisista ja opit arvostamaan elämän pieniä iloja ja nautintoja.

Kuukausihoroskooppi: Elokuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi elokuu 2023

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä elokuussa 2023 on luvassa. © iStock

Vaaka (23.9.–23.10.)

Ystävyys- ja muut ihmissuhteet korostuvat. Olet lojaali ja lämmin ystävä ja vaadit oikeutetusti luotettavuutta muiltakin. Joku saattaa nyt tuoda esiin piirteitä tai mielipiteitä, joita sinun on vaikea ymmärtää tai hyväksyä. Haluat vaalia sopua ja harmoniaa, mutta et sentään tärkeiden arvojesi kustannuksella.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Jakso on kuin loputon runsaudensarvi, ja saat siitä irti juuri niin paljon kuin ehdit ja tohdit ottaa. Ole antelias itsellesi ja uskalla tarttua eteesi tuleviin tilaisuuksiin kursailematta. Näin onnekasta jaksoa ei kannata jättää hyödyntämättä, sillä voit ammentaa siitä sisältöä myös tuleville kuivemmille kausille.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Haluat ylittää rajoja ja elää spontaanisti. Se saattaa ilmetä matkusteluna tai uusien asioiden kokeilemisena – mutta myös huolettomana rahankäyttönä. Kiinnitä siihen huomiota, sillä vaikka saisitkin vastineeksi hienoja elämyksiä tai nauttisit itsesi ja rakkaidesi hemmottelusta, yli varojen eläminen kostautuu.

Lue myös: Kesän 2023 horoskoopit – Lue tähtimerkkisi ennuste, tällaista suvea kesähoroskooppi sinulle lupaa!

Kesän 2023 horoskooppi, lue tähtimerkkisi kesähoroskooppi!

Tässä on kesän 2023 horoskooppi, lue tähtimerkkisi kesähoroskooppi! © iStock

Kauris (22.12.–19.1.)

Olet tottunut pärjäämään omillasi, ja muiden tukeminen ja auttaminen käyvät luonnostaan. Tämä jakso on kuitenkin luonteeltaan sellainen, että olet itse tuen ja avun suhteen saamapuo­lella. Millaista apua tai tukea kaipaatkin, nyt on aika sanoa se ääneen. Se ei käy sinulta ehkä aivan helposti, mutta harjoittele.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Olet tavallista tunteellisempi. Nostalgia ottaa helposti vallan ja vie sinut muistojen poluille. Tunteita riittää viljalti nykyhetkessäkin. Jokin yllättävä romanttinen kohtaaminen voi osua kohdallesi. Saatat myös panostaa tietoisesti r­akkauselämääsi. Hehkuvaan hiileen puhaltaminen saa vakiintuneenkin suhteen roihuun.

Kalat (19.2.–20.3.)

Olet tavalla tai toisella luomassa nahkaasi. Älä kiirehdi prosessia vaan anna itsellesi lupa leikitellä ideoilla ja suunnitelmilla vapaasti ennen kuin teet valintoja. Hulluinkin ajatus saattaa sisältää jonkin tärkeän oivalluksen siemenen. Älä ahda kalenteriasi liian täyteen, sillä tarvitset nyt paljon omaa aikaa.

Oinas (21.3.–19.4.)

Jakso on väkevien ulostulojen ja aiempaa isomman näkyvyyden aikaa. Roolisi hankkeiden ja ideoiden alullepanijana tai edistäjänä korostuu, mikä tuo mukanaan myös vastuuta, jonka kannatkin tyylikkäästi ja kunnialla. Kaikenlaiset kumppanuudet ovat nyt erityisen hedelmällisiä ja tuovat elämääsi iloa ja sisältöä.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Härkä (20.4.–20.5.)

Pyri välttämään liiallista muutosvastarintaa, sillä uudistukset ja myllerrykset, joita nyt kohtaat, tuovat mukanaan sinun kannaltasi pelkästään mukavia muutoksia. Anna periksi muiden ehdotuksille ja uskaltaudu mukavuusalueesi ulkopuolelle. Saat nähdä, että maailmankuvasi avartuu, ja tunnet nuortuvasi ja virkistyväsi.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Jokin epäselvä tilanne ratkeaa, mikä vapauttaa käyttöösi lisää energiaa. Kohtaamiset ovat yllättäviä mutta sitäkin antoisampia. Hankkeissa ja projekteissa kannattaa ennen heittäytymistä paneutua yksityiskohtiin ja tarkkaan suunnitteluun. Ne eivät ole vahvinta aluettasi mutta luovat pohjan onnistumisille.

Rapu (21.6.–22.7.)

Mielesi palaa nyt helposti menneisiin asioihin ja tapahtumiin. On hyvä ymmärtää, miten aiemmat kokemukset ovat muokanneet sinua, mutta liiallinen menneessä vellominen ei vie mihinkään. Käännä huomiosi nykyisyyteen ja nauti kaikesta siitä hyvästä, mitä elämässäsi on nyt. Anna itsellesi myös lupa unelmoida.

Lue myös: Tietovisa! Tunnetko horoskoopit ja tähtimerkkien salat? Tähän kinkkiseen visaan tietävät vastaukset vain todelliset horoskooppigurut!

Tietovisa horoskooppi ja tähtimerkki - oletko taitaja?

Onko sinulla astrologia, tähtimerkit ja horoskoopit hallussa? © istock

X