Seuran horoskooppi 23.8–29.8. – Paljon onnea, Robin Packalen!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Laulaja Robin Packalen viettää 25-vuotissyntymäpäiväänsä 24. elokuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

© Tiia Ahjotuli

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Laulaja Robin Packalen viettää 25-vuotissyntymäpäiväänsä 24. elokuuta.
Teksti: Seura

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, poplaulaja Robin Packalen!

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Huomaat nyt ehkä ajatustesi muuttuneen tai kiinnostuvasi asioista, joiden et aiemmin olisi uskonut voivan vangita mielenkiintoasi. Elämäsi on joiltakin osin käynyt liian ahtaaksi, ja kaipaat enemmän tilaa ja vapautta niin henkisesti kuin fyysisestikin. Tämä voi aiheuttaa ihmetystä läheisissäsi. Avoimuus auttaa.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Tunnet ehkä orastavaa levottomuutta ilman että osaat sanoa, mistä se kumpuaa. Elämäsi on murrosvaiheessa, mutta prosessia ei kannata ylianalysoida tai yrittää liikaa ohjailla. Vaikka on tärkeää tiedostaa omien valintojensa merkitys ja tärkeys, elämä tarjoaa niiden lisäksi monia yllätyksiä. Kiehtova jakso.

Kuukausihoroskooppi: Elokuu 2023 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi elokuu 2023

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä elokuussa 2023 on luvassa. © iStock

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Olet nyt varsin ehdoton mielipiteissäsi ja valmis puolustamaan arvojasi ja periaatteitasi ärhäkästikin. Joissakin asioissa ja tilanteissa se onkin enemmän kuin paikallaan, koska se voi tuoda sinulle arvostusta ja auttaa sinua ehkä parantamaan asemiasi, mutta parisuhteessa kannattaa omaksua pehmeämpi linja: kuuntele ja jousta.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Elämäsi on touhukasta ja yllätysten täyteistä. Toimit muuttuvissa tilanteissa pikemminkin vaistosi kuin järkesi varassa, mutta pysyt siitä huolimatta – tai sen ansiosta – tilanteen tasalla ja hilpeällä mielellä. Jos jokin asia harmittaa, se lienee jokin käytännön ongelma. Rakkaus- ja seuraelämäsi on riemukasta.

Kauris (22.12.–19.1.)

Olet vahva niin aatteissasi kuin toiminnallisestikin ja inspiraation iskiessä suorastaan pitelemätön. Ne, jotka ovat tottuneet hillittyyn ja harkitsevaan esiintymiseesi, saattavat olla ihmeissään mutta yhtä kaikki vaikuttuneita siitä, mitä nyt sanoillasi ja teoillasi ilmennät. Nyt kannattaa tavoitella suuria.

Lue myös: Kesän 2023 horoskoopit – Lue tähtimerkkisi ennuste, tällaista suvea kesähoroskooppi sinulle lupaa!

Kesän 2023 horoskooppi, lue tähtimerkkisi kesähoroskooppi!

Tässä on kesän 2023 horoskooppi, lue tähtimerkkisi kesähoroskooppi! © iStock

Vesimies (20.1.–18.2.)

Jakso tarjoaa kosolti kohtaamisia ja liikkumista sekä ruumiillisella että mielenkin tasolla. Vaihdat mielelläsi niin maisemaa kuin ajatuksiakin ja olet hyvin altis omaksumaan vaikutteita ja inspiroitumaan. Elämässäsi piisaa sisältöä ja toimintaa, mutta välillä kannattaa hiljentää, ettet mene ylikierroksille.

Kalat (19.2.–20.3.)

Jakso on monille hämmentävä, mutta sinä olet tottunut luovimaan juuri tällaisissa tilanteissa ja osaat katsoa asioita ja tilanteita eri perspektiiveistä. Muut ihailevat tyyneyttäsi ja hakeutuvat seuraasi saadakseen siitä hitusen itselleenkin. Mielesi on silti hyvin aktiivinen, ja luovuutesi suorastaan jyllää.

Oinas (21.3.–19.4.)

Monenlaiset uudet alut kiinnostavat, ja saatat tuntea tarvetta ilmaista ja toteuttaa itseäsi aiempaa monipuolisemmin. Ihmissuhteissasi on sähköä. Ikävimmillään se voi näyttäytyä nokitteluna tai valtataisteluina, mutta rakkauden saralla se tuo tullessaan mukavaa säpinää, ihastumisia ja kiinnostavia keskusteluja.

Härkä (20.4.–20.5.)

Olet melko ehdoton ja haluton tekemään kompromisseja. Et tee sitä ilkeyttäsi tai jääräpäisyyttäsi, sinulla on vain vahva sisäinen tarve saada tehdä asioita omalla tavallasi ja omassa tahdissasi. Se tuottaa myös tuloksia, sillä kun tunnet voivasi olla aidosti oma itsesi, pääset käsiksi piileviin voimavaroihisi.

Kaksonen (21.5.–20.6.)

Elämäsi on nyt kenties omallakin mittapuullasi liian kiireistä tai arvaamatonta, ja tulevan suunnittelu ja hahmottaminen tuntuu mahdottomalta. Sen sijaan, että yrität pysyä ympäröivän kuhinan vauhdissa, astu siitä sivuun. Se auttaa sinua palauttamaan sisäisen tasapainosi ja erottamaan tärkeät asiat turhista.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi 2023 ja Jäniksen vuosi

Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2023 on jäniksen vuosi. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Rapu (21.6.–22.7.)

Tunnet ehkä painetta tehdä päätöksiä tai ylipäätään saada asioita aikaan. Liika pusertaminen ei kuitenkaan kannata tai johda hyvään lopputulokseen. Nyt vaaditaan ennen kaikkea malttia ja kykyä sietää epävarmuutta. Asioilla on aikansa ja paikkansa, ja kun kuulostelet sisintäsi, se kertoo, milloin on toiminnan aika.

Leijona (23.7.–22.8.)

Jakso sisältää toimintaa ja seikkailuja, jotka tuovat elämääsi uusia tuttavuuksia tai kiinnostuksen kohteita. Olet energinen ja saatat innostua vaikkapa tavallista haastavammista liikuntaharrastuksista tai koettelet rajojasi muulla tavoin. Raha-asiat voivat kaivata huomiota, ja joudut ehkä suitsimaan kulutustasi.

Lue myös: Tietovisa! Tunnetko horoskoopit ja tähtimerkkien salat? Tähän kinkkiseen visaan tietävät vastaukset vain todelliset horoskooppigurut!

Tietovisa horoskooppi ja tähtimerkki - oletko taitaja?

Onko sinulla astrologia, tähtimerkit ja horoskoopit hallussa? © istock

 

X