Seuran horoskooppi 27.9–3.10. – Paljon onnea, Kaarina Turunen!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä Kaarina Turunen viettää 80-vuotissyntymäpäiväänsä 28. syyskuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Onnea Kaarina ja muut merkkipäiviään viettävät!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Näyttelijä Kaarina Turunen viettää 80-vuotissyntymäpäiväänsä 28. syyskuuta.
Teksti:
Seura

Seuran horoskooppi ennustaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää, näyttelijä Kaarina Turunen!

Vaaka (23.9.–23.10.)

Oikeudentajusi on korostunut, ja reagoit herkästi tilanteissa, jotka koet jollakin tavalla epäreiluiksi. Olet vakuuttava ja saat vaivattomasti näkemyksesi ja ideasi läpi. Erilaiset yhteistyöprojektit toimivat nyt hyvin ja tuottavat iloa ja tyydytystä. Jokin asia elämässäsi jää taakse ja tekee tilaa uudelle.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Saatat nyt innostua tekemään parannuksia ­elintapoihisi ja hankkiudut eroon jostain ­huonosta tavasta tai tottumuksesta. Ihmis­suhteet ovat yllätyksellisiä, ja nyt on mahdollista törmätä johonkuhun erityisen vaikuttavaan ­henkilöön. Inspiroidut helposti ja olet valmis ­hyvinkin ripeisiin ratkaisuihin. Seikkailu houkuttaa.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Jos elämäsi on junnannut paikallaan, nyt siihen tulee vauhtia ja kiinnostavia käänteitä. Romantiikka nousee jakson keskiöön, ja saatat nyt ihastua palavasti, mikäli kohtaat henkilön, joka osaa ilmaista ajatuksiaan kiehtovasti. Henkinen yhteys on tärkeää, ja se pitää yllä kipinää myös vakiintuneiden suhteessa.

Kauris (22.12.–19.1.)

Jos jokin perheeseen tai sukulaiseen liittyvä asia on aiheuttanut stressiä, nyt siihen on luvassa helpotusta. Saatat saada jonkin erityisen kiinnostavan ehdotuksen, joka voi lyödä sinut ällikällä, mutta jota kannattaa kuitenkin harkita vakavasti. Se voi olla juuri sitä, mitä kaipaat elämässäsi tällä hetkellä.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2023 – Katso, mitä Jäniksen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Vesimies (20.1.–18.2.)

Jokin päätös pitää tehdä, mutta se on hankalaa, sillä uusia näkökulmia nousee esiin koko ajan, ja oma mielesi muuttuu taajaan. Älä tee mitään suuren tunnekuohun vallassa vaan odota hetkeä, jolloin mielesi on selkeä. Kysy neuvoa joltakulta, jonka ajatuksia pidät arvossa, mutta ennen kaikkea kuuntele intuitiotasi.

Kalat (19.2.–20.3.)

Sinun on nyt helppoa hankkia tietoa sekä virallisesti että epävirallisesti. Saat muut avautumaan ja lörpöttelemään ehkä sivu suunsa. Rahaan ja omistamiseen liittyvät asiat nousevat jakson keskiöön. Kenties saat omistukseesi jotain sellaista, josta olet haaveillut kauan, tai onnistut hankkimaan hieman lisätuloja.

Oinas (21.3.–19.4.)

Vapaudut nyt jostain taakasta tai huomaat jonkin muun toimintaasi hidastaneen ongelman helpottavan. Kommunikointi on suoraviivaista, myönteistä ja mutkatonta, ja nyt on helppo ottaa käsittelyyn sellaisetkin asiat, joista puhumista olet tähän asti vältellyt. Kyse voi olla vaikkapa rahasta. Löydät itsestäsi uusia puolia.

Härkä (20.4.–20.5.)

Olet hyvin luova ja täynnä ideoita, ja sinun kannattaa jakaa ajatuksiasi ja suunnitelmiasi muiden kanssa ja antaa niiden rikastuttaa toistenkin elämää. Jokin uusi yhteishanke voi nyt alkaa itää. Jakso on seuraelämän kannalta vilkas ja hauska. Jokin huoli väistyy, ja mielesi on toiveikas ja utelias tulevan suhteen.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Ilmassa on suuria tunteita, ja jonkinlainen välienselvittely voi olla edessä. Jokin romanttinen suhde voi muuttaa muotoaan. Sinussa on virtaa, ja tahtotilasi on vahva, mikä auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Mukavia yllätyksiä on luvassa, ja saatat nyt saada erityisen mielenkiintoista tietoa tai hyviä uutisia.

Rapu (21.6.–22.7.)

Jos jokin asia tai suhde on verottanut voimiasi tai ei enää palvele tarkoitustaan, sinusta löytyy nyt pontta ja rohkeutta irrottautua siitä. Muiden silmissä olet jakson aikana hyvin kiinnostava ja puoleensavetävä, joten mikäli sinulla on jokin idea tai toive, jolle kaipaat tukea, nyt on otollinen hetki sanoa se ääneen.

Leijona (23.7.–22.8.)

Jokin asia tai projekti tulee päätökseensä, ja suuntaat katseesi kohti uusia hankkeita. ­Keskustelut ja kohtaamiset ovat yllättäviä ja avartavat ajatteluasi tai synnyttävät ­oivalluksia. Jokin uusi ovi avautuu jonkin tällaisen ­kohtaamisen tuloksena. Sinuun uskotaan, ja löydät itsestäsi käyttämätöntä potentiaalia.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Jakson painopiste on raha-asioissa. Saatat keksiä jonkin keinon lisätä tulojasi tai toteuttaa taloudellisesti jonkin haaveesi, jonka myötä pystyt ehkä elämään hieman nykyistä vapaammin. Jakso tuo myös mukanaan erityisen mieluisia uutisia tai mielenkiintoisia tietoja, jotka avaavat sinulle uusia mahdollisuuksia.

Lue myös: Tietovisa! Tunnetko horoskoopit ja tähtimerkkien salat? Tähän kinkkiseen visaan tietää vastaukset vain todellinen horoskooppi-guru!

X