Seuran viikkohoroskooppi 10.6-16.6. – Hyvää syntymäpäivää, Tommi Kinnunen!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Tommi Kinnunen
Tommi Kinnunen on syntynyt 15. kesäkuuta vuonna 1973. © Heli Hirvelä/Om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Kirjailija Tommi Kinnunen viettää syntymäpäiviään 15. kesäkuuta. Paljon onnea, Tommi!

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Sinussa on nyt sopivassa suhteessa kunnianhimoa ja näyttämisen halua, ja innostut myös kilpailusta. Nyt olisikin hyvä löytää sopiva kirittäjä, joka innostaisi sinua pyrkimään parhaimpaasi ja jopa ylittämään itsesi. Karismasi on huipussaan, ja saat epäilemättä osaksesi kiinnostuneita katseita ja muuta huomiota.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Jos olet kipuillut jonkin ongelman kanssa tai potenut epävarmuutta, nyt asiat selkenevät. Löydät sisäisen tasapainosi ja itsevarmuutesi ja osaat ilmaista näkemyksesi vakuuttavasti ja selkeästi. Alat olla valmis isojenkin päätösten tekoon. Ystävyyssuhteet ovat nyt erityisen antoisia, ja romantiikkaakin riittää.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Rohkeutesi ja mielikuvituksesi pääsevät oikeuksiinsa laatiessasi suuria suunnitelmia. Nyt on kuitenkin tärkeää kiinnittää huomiota myös yksityiskohtiin, sillä jos laiminlyöt ne, hienot ideasi valuvat ennen pitkää hiekkaan. Tingi hieman nopeudesta ja tee tarvittava pohjatyö huolellisesti, niin olet vahvoilla.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Elämässäsi tapahtuu nyt niin paljon, ettet meinaa pysyä tilanteen tasalla. Hermostut helposti jos tunnet otteesi kirpoavan, mutta maltin menettäminen ei lainkaan auta asiaa. Viisainta lieneekin ottaa askel taaksepäin ja pyrkiä hahmottamaan kokonaiskuva. Jos suunta on oikea, pikkuasioista ei kannata stressata.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Jakson paras anti löytyy seuraelämästä, ja sinun kannattaakin mahdollisuuksien mukaan panostaa siihen itse, mikäli kutsuja tapaamisiin ei muualta heru. Sytyt saadessasi jakaa ajatuksiasi ja parantaa maailmaa hyvässä seurassa, ja vastaavasti mielialasi laskee, jos vietät liikaa aikaa yksin omissa mietteissäsi. Oivallat jotain tärkeää.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Olet altis käyttäytymään tavallista impulsiivisemmin, joten kannattaa tietoisesti pyrkiä siirtämään liian hätäisiä päätöksiä ja varsinkin isompia hankintoja, vaikka se vaikeaa olisikin. Arvostelukykysi ei nyt ole terävimmillään, ja nukkumalla yön yli voit säästyä virheliikkeiltä, joita saisit myöhemmin katua.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Liikut kuin heiluri menneen ja tulevan välillä. Pohdiskelet mielelläsi tulevaa, ja ainakin osa suunnitelmistasi on hyvinkin toteuttamiskelpoisia. Toisaalta jokin asia menneisyydestäsi pyrkii tavalla tai toisella esiin. Ehkä joudut työstämään jotain mennyttä tapahtumaa tai kohtaat pitkästä aikaa vanhan tuttavan.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Sinulla on menestystä rakkaudessa, mutta muiden hankkeittesi suhteen podet ehkä yllättävää epävarmuutta. Se voi tuntua sinusta hämmentävältä, sillä olet tottunut toimimaan johdonmukaisesti ja luottamaan järkeesi. Älä anna liikaa painoarvoa asialle, sillä epävarmuus on väliaikaista, ja itseluottamuksesi palaa pian.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Et suhtaudu hyvällä ihmisiin, jotka estävät sinua toteuttamasta itseäsi tai tavoittelemasta haluamaasi. Toisaalta voit nähdä vastustusta sielläkin, missä sitä ei ole, ja purkaa turhautumistasi täysin syyttömiin kanssakulkijoihin. Yritä laskea kierroksiasi vaikka kuntoilemalla äläkä ota itseäsi liian vakavasti.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Kommunikoinnissa voi nyt olla epäselvyyksiä, mutta toisaalta yhteyden löytyessä keskustelut voivat olla poikkeuksellisen syvällisiä ja avaavia. Elämäsi on nyt yllätyksiä täynnä. Aikataulut kannattaa pitää mahdollisimman väljinä, ja muutenkin jättää liikkumavaraa suunnitelmiin ja kaikkeen muuhunkin tekemiseen.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Jakso suosii varsinkin seuraelämää ja sosiaalisia suhteita. Sinun on nyt helppoa tutustua uusiin ihmisiin, sillä tunnut vetävän automaattisesti toisten huomion itseesi. Olet innostunut ja aloitekykyinen, ja miltei mikä tahansa nyt käyntiin polkaisemasi hanke saa lentävän lähdön ja mainiot onnistumisen eväät.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Olet ehkä hermostunut ja kärsimätön ja ajat omia intressejäsi muiden tarpeista tai toiveista piittaamatta. Jos käyttäydyt kuin norsu posliinikaupassa, on sirpaleilta mahdotonta välttyä, ja jälkien korjaaminen vaatii työtä ja aikaa. Pyri purkamaan paineet vaikka lenkkipolulla ja ole hienotunteinen muita kohtaan.

X