Seuran viikkohoroskooppi 16.10.–22.10. – Hyvää syntymäpäivää, Pertti Salolainen!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Ex-poliitikko ja ministeri Pertti Salolainen on syntynyt 19.10.1940. Hyvää syntymäpäivää!
Ex-poliitikko ja ministeri Pertti Salolainen on syntynyt 19.10.1940. Hyvää syntymäpäivää! © Tiia Ahjotuli/Om-arkisto
Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Pertti Salolainen viettää syntymäpäiviään 19. lokakuuta – onnea!

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Jokin asia tai henkilö menneisyydestä ilmestyy elämääsi, ja saat nauttia nostalgiasta tai viedä loppuun jonkin aikanaan kesken jääneen asian. Jos hankkeesi eivät nyt tunnu etenevän, syynä voi olla se, että jokin yksityiskohta on jäänyt vaille huomiotasi. Peli ei suinkaan ole menetetty, viive on tilapäinen.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Jokin kohtaaminen tekee sinuun suuren vaikutuksen ja jättää pohdittavaa pitkäksi aikaa. Elämääsi on tulossa muutoksia, mutta toistaiseksi on mahdotonta tietää, millaisia ne ovat. Äkilliset innostumisen tai kyllästymisen puuskat voivat antaa hieman ­osviittaa siitä, mitä elämäsi osa-­alueita ne jatkossa koskevat.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Asiat, joiden kanssa olet kipuillut, loksahtavat paikoilleen ja tunnet olevasi kotonasi siellä missä oletkin. Rentoutesi ja luottamuksesi siihen, että asiat järjestyvät parhain päin, valavat uskoa muihinkin, ja seuraasi halutaan ja arvostetaan. Luovuutesi auttaa sinua löytämään yhä uusia tapoja nauttia elämästä.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet nyt poikkeuksellisen intuitiivinen, ja päähäsi pälkähtää ideoita ja oivalluksia kuin tyhjästä. Se, uskallatko toimia niiden mukaan, onkin eri asia. Pidä yllättäviä pilkahduksia lahjoina alitajunnaltasi ja tutki niitä avoimesti ja uteliaasti. Jos olet työstänyt jotain ongelmaa, alat olla lähellä läpimurtoa.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Kiinnitä aivan erityistä huomiota ­siihen, että ilmaiset toiveesi ja aikomuksesi selkeästi, sillä väärinymmärrykset tuntuvat nyt olevan enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Vaali arjessasi rentoutta ja joustavuutta laatimalla aikataulusi riittävän väljäksi ja varaamalla tarpeeksi aikaa siirtymisiin paikasta toiseen.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Jokin ihmissuhde aiheuttaa päänvaivaa. Älä pelkää ottaa asiaa puheeksi konfliktin pelossa. Saat nähdä, että kärpäsestä on kasvanut härkänen, ja olet murehtinut turhaan. Sinulla on nyt onnea erilaisissa neuvotteluissa, ja asiat kääntyvät helposti eduksesi. Nyt kannattaakin pyytää palveluksia tai hieroa kauppoja.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Asiat ja hankkeet eivät ota edetäkseen. Viivästyksiä ja väärinkäsityksiä ­ilmenee tavallista enemmän, eikä ­itsesi tai muiden piiskaaminen auta asiaa. Nyt on hyvä hetki katsoa taakseen ja pohtia, onko taustatyö tehty kunnolla vai olisiko jonkinlainen korjausliike paikallaan. Jokin yllättävä kohtaaminen tuo iloa.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Hermosi ovat nyt hieman kireällä, mikä saa sinut ehkä sanomaan asioita, joita kadut myöhemmin. Nosta oma hyvinvointisi tärkeysjärjestyksesi kärkeen, sillä kun voit hyvin ja olet ­tasapainossa, eivät pienet eivätkä vähän isommatkaan ongelmat suista sinua raiteiltasi. Viljele empatiaa niin itseäsi kuin muitakin kohtaan.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Vaadit nyt enemmän muilta kuin itseltäsi, mikä herättää muissa närää. Laiskottele ja hemmottele itseäsi hyvällä omallatunnolla, jos tunnet tarvitsevasi sitä, mutta älä sälytä vastuitasi toisten ihmisten niskaan. Levänneenä ja rentoutuneena jaksat tehdä oman osasi ja pystyt suhtautumaan muihin ymmärtäväisemmin ja joustavammin.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Luvassa on yllätyksiä ja suunnitelmien muutoksia. Pyri omaksumaan joustava ja avoin asenne ja menemään virran mukana mieluummin kuin pitämään kynsin hampain kiinni alkuperäisistä suunnitelmista ja aikatauluista. Puuhaile konkreettisten asioiden parissa, niin saat varmuutta etkä koe olevasi täysin tuuliajolla.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Tunnut nyt olevan askeleen edellä jopa itseäsi ja olet altis hätiköityihin ratkaisuihin ja äkkivääriin liikkeisiin. Läheisesi hermostuvat jatkuvaan touhuamiseesi, ja itse taas koet muut hitaiksi ja päättämättömiksi, joten konflikteilta on vaikea välttyä. Pura liikaa hermostunutta energiaasi vaikkapa kuntoiluun.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet hyvin vakuuttava puheissasi ja teoissasi, joten sinun on nyt helppo saada toisetkin puhutuksi ideoittesi taakse. Sinulla ei myöskään ole mitään syytä piilotella osaamistasi ja energiaasi, sillä niistä hyötyvät nyt kaikki, jotka päästät lähellesi. Älä siis pelkää ottaa johtajan roolia: isotkin muutokset ja hankkeet ovat nyt toteutettavissa.

X