Seuran viikkohoroskooppi 17.8.-23.8.

Jaa kaverilleTilaa Seura
Ville Virtanen
Vuonna 1961 syntynyt näyttelijä Ville Virtanen juhlii syntymäpäiväänsä 19.8. Onnittelut! © PAULA KUKKONEN / OTAVAMEDIA

Leijona

(23.7.–22.8.)

Hääräät samanaikaisesti monen hankkeen parissa. Sinun onkin nyt syytä olla erityisen tarkkana sopimusten, määräaikojen ja yksityiskohtien suhteen, sillä jos sekoitat ne, asiat menevät hetkessä hankalaan solmuun ja vaikeudet kasaantuvat. Älä turhaan etsi vaihtelua vaihtelun vuoksi, muutoksia on luvassa ilmankin.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Nyt on hyvä hetki tehdä inventaariota elämästäsi ja miettiä, mitä uutta haluat siihen mahdollisesti tulevaisuudessa sisällyttää ja oletko kenties valmis luopumaan joistakin siihen pitkäänkin kuuluneista asioista. Mitä tahansa päätätkin, luota ensisijaisesti itseesi ja omaan intuitioosi. Tiedät itse parhaiten.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Olet pysäyttämätön kuin luonnonvoima ja kuljet voitosta voittoon. Onnettaret tuntuvat kaikki hurraavan puolestasi, joten älä tyydy mihinkään puolivillaiseen, vaan tähtää rohkeasti korkealle ja odota saavasi vain parasta. Näin suotuisat jaksot eivät toistu usein, joten nyt ei kannata kursailla eikä vetkutella.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Olet sangen dynaaminen ja impulsiivinen sekä poikkeuksellisen altis innostumaan uusista asioista ja tuttavuuksista. Isommat ja pienemmät hullaantumiset voivat hyvinkin viedä sinut mukanaan, joten ole tarkkana ja pidä hatustasi kiinni. Nautintoja ja upeita kokemuksia kertynee runsain mitoin muistojen laariin.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Jos jokin asia henkilökohtaisessa elämässäsi vaivaa sinua, nosta rohkeasti kissa pöydälle ja ota asia rakentavasti esille asianosaisten kanssa sen sijaan että antaisit tyytymättömyyden vallata pikkuhiljaa yhä enemmän tilaa sisälläsi ja nakertaa elämäniloasi. Yllätykseksesi saat paljonkin ymmärrystä osaksesi.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Sinusta tuntuu ehkä kuin olisit puun ja kuoren välissä joutuessasi muiden ihmisten kiistojen sovittelijaksi tai peräti välikappaleeksi. Pysy järkkymättömänä ja kieltäydy asettumasta kenenkään puolelle, niin vahvistat auktoriteettiasemaasi entisestään, ja ne harvat neuvot, joita jaat, otetaan arvostaen vastaan.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Vaikutat päällisin puolin seesteiseltä ja asialliselta, mutta sisälläsi tunnet vähintäänkin orastavaa levottomuutta tai jopa myrskyävän tunteiden aallokon. Anna tunteidesi myllertää ilman, että yrität vastata tai reagoida niiden jokaiseen liikahdukseen. Aika näyttää, mitkä tuntemukset ovat tulleet jäädäkseen.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Joudut näkemään hieman vaivaa ja keskittymään tavallista ankarammin, mikäli mielit saada keskeneräiset asiat kunnialla päätökseen. Siksi onkin tärkeää priorisoida eikä edes kuvitella ottavansa mitään ylimääräistä hoidettavakseen. Sydämenasiat ovat murrostilassa, ja välirikkoja tai sydänsuruja saattaa esiintyä.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet tottunut sanelemaan oman tahtisi, mutta nyt olisi parempi suostua ainakin jonkinlaisiin kompromisseihin ja kuunnella myös muiden toiveita ja mielipiteitä. Yhdistämällä kykysi ja energiasi toisten kanssa pääset paljon pidemmälle kuin olisit ikinä osannut toivoakaan. Vaali hauskuutta tekemisissäsi.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Eteesi tulee nyt paljon yllättäviä tilanteita, ja saatat tuntea olosi hieman huteraksi joutuessasi reagoimaan niihin lyhyellä varoitusajalla. Mitä vakaampana onnistut mielesi säilyttämään, sitä paremmin kaikki sujuu. Älä siis pillastu jokaisesta pikku vastoinkäymisestä, vaan suhtaudu asioihin leppoisin mielin.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Kohtaat haasteita niin ihmissuhteissa kuin muillakin elämäsi osa-alueilla. Suhtaudu niihin testeinä, jotka mittaavat sitoutuneisuuttasi asioihin. Menestyt hienosti, kunhan lähtökohtasi ovat aidot ja kunnialliset. Se vaatii kuitenkin rehellistä ahkerointia ja paneutumista, joten karsi turhat rönsyt elämästäsi.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Jos suostut sietämään hieman epämukavuutta ja turhautuneisuuden tunnetta, se palkitaan ennen pitkää jollakin mahtavalla oivalluksella. Se auttaa sinua näkemään monet vastoinkäymisinä pitämäsi asiat aivan uudessa ja paljon positiivisemmassa valossa. Ihmissuhteissa riittää nopeita käänteitä ja yllätyksiä.

X